ΤΟ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!!

0
871

Σοκ, ντροπή και αίσχος από τους γνωστούς –αγνώστους στον Αυλώνα. Οι γνωστοί ΚΟΥΤΣΑΒΑΚΙΔΕΣ, ξαναχτύπησαν…

Δεν μας εκπλήσσει καθόλου το σημερινό γεγονός που έζησαν οι κάτοικοι του Αυλώνα σήμερα το βράδυ με τον προπηλακισμό γνωστού δημοσιογράφου και έκδοτη τοπικής εφημερίδας. Το μοναδικό του λάθος ήταν πως βρέθηκε σε κοινό χώρο να μοιράσει την εφημερίδα του με εκλεγμένους Δημοτικούς Συμβούλους του κ.Γιασημάκη που δυστυχώς τον ξυλοφόρτωσαν για τα καλά.

Παρενέβη η αστυνομία και ο δύσμοιρος εκδότης χρειάστηκε να μεταβεί σε νοσοκομείο της Αθήνας  για να προβεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Λυπηρό και άθλιο γεγονός που μας γυρίζει δεκάδες χρόνια πίσω, όταν η δημοκρατία και η ελευθεροτυπία στέναζε κάτω από το βάρος των λοστών, των Κοτζαμάνιδων και των Εμμανουιλίδιδων…

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ!

Δεν γίνεται αυτοί οι άνθρωποι να εκπροσωπούν ένα ολόκληρο χωριό.

Δεν επιτρέπεται τέτοιοι άνθρωποι να πρεσβεύουν τον φιλήσυχο λαό των Αυλωνιτών.

Είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ τέτοιοι τύποι να έχουν θέση στα έδρανα του δημοτικού μας συμβουλίου αύριο και να διαπραγματεύονται τα συμφέροντα των δημοτών μας και τις περιούσιες  τους.

Και ο ευφάνταστος,  γνωστός παραποιητής της αλήθειας και μετρ της αναβλητικότητας και της στρογγυλοποίησης  κ.Γιασημάκης, να προσπαθεί να τους καλύψει και να περιγράφει παραμύθια για προβοκάτσιες σε γεγονός που συνυπήρχαν 50 άνθρωποι.

Απαράδεκτες συμπεριφορές, από ανθρώπους που θέλουν να ηγηθούν του Δήμου Ωρωπού και να χαράξουν την πορεία της επόμενης ημέρας.

Θα ήταν έντιμο κ.Γιασημάκη να στηλιτεύσετε αυτή την απαράδεκτη συμπεριφορά.

Θα ήταν ελάχιστο δείγμα σεβασμού στην Δημοκρατία που πρεσβεύεται να αποπέμψετε και να καταδικάσετε την συμπεριφορά των συμβούλων σας.

Θα ήταν ανθρώπινο να δώσετε  χώρο και στις φωνές που δεν σας επαινούν και σας κρίνουν σκληρά. Θα ήταν θεμιτό να δέχεστε  την έκφραση της δημοκρατίας, διατυπωμένη σε ένα έντυπο μέσο,  όσο σκληρή και αν στέκεται μπροστά σας.

Ακόμα μια φορά, δεν καταφέρνεις να σταθείς στο ύψος τον περιστάσεων και πελαγοδρομείς.

Ο κ.Χασιώτης Παναγιώτης που ήταν παρών, έχει την ιδία άποψη;

Είναι τόσο ίδιος;  

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here