Θωμάς Ρούσσης: «Εμείς μαζί και οι πέντε απέναντι».

0
2117

Μια ιστορική ομιλία έδωσε χθες βράδυ ο Δήμαρχος Ωρωπού στη Σκάλα Ωρωπού. Οι δημότες έδωσαν ξεκάθαρο μήνυμα νίκης στον συνδυασμό Πρώτα ο Δημότης με την παρουσία τους. Πλήθος κόσμου είχε κατακλείσει τον χώρο από νωρίς. Ένα πλήθος το οποίο διαρκώς πολλαπλασιαζόταν όσο πλησίαζε η ώρα της ομιλίας. Ο Δήμαρχος Ωρωπού με την παρουσία του έκανε φανερό πως δεν υπάρχει δίλλημα την Κυριακή. Ο δρόμος για την ευημερία, ο δρόμος για περισσότερα έργα με γνώση και εμπειρία είναι ο δρόμος που χαράσσει από το 2014.

Οι δημότες ξεκαθάρισαν πως δεν έχουν καμία όρεξη για πειραματισμούς αλλά προτιμούν εκείνους που έχουν ήδη σηκώσει μανίκια, εκείνους που έχουν την ικανότητα να παράξουν έργο.

Η σταθερότητα είναι το ζήτημα των ημερών και οι δημότες απέδειξαν πως εμπιστεύονται τον Δήμαρχο Ωρωπού να συνεχίσει με ακόμη μεγαλύτερη προσήλωση, διεπόμενος από τις αξίες για προσφορά στον τόπο. Έδειξαν πως εμπιστεύονται τον κ. Θωμά Ρούσση να αναλάβει εκ νέου το τιμόνι σε έναν τεράστιο Δήμο, τον οποίο μόνον εκείνος γνωρίζει πως να χειριστεί.

Ο στιβαρός χαρακτήρας του Δημάρχου, η ζεστή και ευγενική του προσωπικότητα και οι επιλογές του να ανανεώσει την ομάδα με ανθρώπους άξιους και καταξιωμένους στις τοπικές κοινωνίες, προκρίνονται στη συνείδηση των δημοτών προκειμένου να συνεχίσουν να έχουν τα ηνία του Δήμου και την επόμενη τετραετία. Οι δημότες μας αντιλήφθηκαν τις προθέσεις της ομάδας των δήθεν ‘’νεωτεριστών’’ που δεν πρόσφεραν τίποτα στον τόπο μας κατά την τελευταία 20ετία και προσπαθούν να υφαρπάξουν την ψήφο των δημοτών μας συνενούμενοι υπό το βάρος της πίεσης της τελευταίας ευκαιρίας. Η πιθανή διαμορφούμενη προσωπικότητα του συνδυασμού τους κατέρρεε καθημερινά με τις δημόσιες εμφανίσεις τους και δεν κατόρθωσε να πείσει τους δημότες οι οποίοι έχουν μνήμη, έχουν γνώση, έχουν αντίληψη.

Η δημόσια προσφορά τους στον διάλογο, κυμάνθηκε στις ύβρεις, στις καταγγελίες, στον αιρετικό τους λόγο δίχως να προσφέρουν μια αξιόλογη πρόταση για το μέλλον του τόπου μας.

Η αγκαλιά της εμπιστοσύνης του Δημάρχου και της ομάδας του είναι μεγάλη. Χωράει όλους τους Δημότες, τις ελπίδες μας, το όραμά μας, τις σκέψεις μας, τα όνειρά μας για την ανάδειξη της περιοχής μας, των πόλεων και των χωρίων μας όπως τα ονειρευόμαστε. Το μέλλον και την πρόοδο των παιδιών μας και των οικογενειών μας. Η επιλογή την Κυριακή είναι μονόδρομος.

Η σταθερότητα και η ελπίδα έχουν όνομα.

Θωμάς Ρούσσης.

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here