Απλά θα περιμένουμε…

0
1258

Μας ρωτάνε διάφοροι φίλοι διαδικτυακοί, όπως ο Giannisαντρεας Dostasμπαλοκας, αν έχουμε μαλακώσει;Αν έχουμε φοβηθεί;.

Αλήθεια τι να φοβηθούμε; έχουμε κάτι να φοβόμαστε; στέλνει κάποιο μήνυμα για το μέλλον που δεν μπορούμε να μεταφράσουμε;

Αν κάτι έχεις να πεις, καλύτερα θα ήταν να είσαι ξεκάθαρος από σήμερα. Να ξέρεις πως η υπομονή υπήρξε πάντα η μεγαλύτερη αρετή μας και είμαστε τροφοδοτημένοι με μεγάλα αποθέματα.

Και ΟΧΙ δεν ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ, με ΤΙΠΟΤΑ.

Το αντίθετο μάλιστα, έχουμε άγνοια φόβου. Ρώτα καλύτερα τους ανθρώπους που υποστήριξες και μας γνωρίζουν καλά για πολλά χρόνια. Έχετε εξαντλήσει τα περιθώρια να προσπαθείτε να μας φιμώσετε. Η τελευταία προσπάθειά σας, να μας σύρετε στα δικαστήρια, εσύ και οι εκλεγμένοι πλέον σύμβουλοι στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο, έχει πάρει τον δρόμο της.

Η κριτική που ασκήσαμε στα τρία χρόνια παρουσίας μας στο διαδικτυακό τόπο και οι ευκαιρίες που δώσαμε στους αναγνώστες μας να προβάλουμε τα έργα και τις ημέρες σας, τις συμπεριφορές σας, τους χαρακτήρες σας, θα συνεχιστεί.

Δείξαμε αυτό ακριβώς που είστε, και θυμηθήκαμε την πολιτική διαδρομή και την δράση σας, κατά το παρελθόν.

Αυτό μόνο κάναμε, αυτό κάνουμε και αυτό θα κάνουμε, με άποψη, με τεκμήρια, με αποδείξεις, με πραγματικά γεγονότα και μαρτυρίες.

Είστε δημόσια πρόσωπα και ο κόσμος σας εμπιστεύτηκε την λαϊκή εντολή. Την σεβόμαστε απόλυτα, θα περιμένουμε να δούμε το νέο μοντέλο διαχείρισης που υποσχεθήκατε στους πολίτες του Ωρωπού και τα νέα δεδομένα που θα μπορέσετε να εξασφαλίσετε για τους πολίτες.

Υποσχόμαστε πως θα είμαστε καταδεκτικοί κατά τον πρώτο χρόνο της θητείας σας, απαραίτητη διάρκεια για να δώσετε και να περάσετε την πολιτική γραμμή σας και να διαμορφώσετε το ίχνος σας, στα νέα δεδομένα.

Αλλά δεν θα μπορέσουμε να είμαστε ανεκτικοί όταν δεν θα καταφέρετε να υλοποιήσετε πράγματα που υποσχεθήκατε στους Δημότες μας και σας εμπιστεύτηκαν.

ΜΗΔΕΝΙΚΉ ΑΝΟΧΉ λοιπόν, αν δεν κάνετε γρήγορα κινήσεις να επιστρέψει το Αστυνομικό Τμήμα στο Καπανδρίτι, όπως υποσχεθήκατε!

ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ, αν δεν επιστρέψουν και οι τράπεζες και οι Δημόσιοι οργανισμοί που έκλεισαν(ΔΕΗ στον Ωρωπό, ΟΤΕ, κλπ).

ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ αν δεν καταφέρετε να κλείσετε την δομή φιλοξενίας των προσφύγων στην Μαλακάσα(και όχι μεταναστών όπως αποκλειστικά αναφέρατε στους προεκλογικούς λόγους σας).

ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ στην αποκομιδή των απορριμμάτων από τον Ιδιώτη και την επιστροφή στα ιδία μέσα του Δήμου. Μετά το καλοκαίρι θα κληθείτε να ανανεώσετε την σύμβαση αφού η αρχική ήταν 2+1.Η πρώτη διετία τελειώνει και θα πρέπει εσείς να αποφασίσετε να τηρήσετε  τις δεσμεύσεις σας.

ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΌΤΕΡΟ!

Φανταζόμαστε πως δεν θα ΤΟΛΜΉΣΕΤΕ να κάνετε καμιά απ’ευθείας ανάθεση, ακόμα για άμεσα καθημερινά υλικά(αναλώσιμα) που χρειάζονται οι υπηρεσίες καθημερινά.

Θα πραγματοποιείτε ανοικτούς δημόσιους διαγωνισμούς, ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!                                                                                            Απλά να θυμίσουμε πως χρειάζεστε καθημερινά λάμπες, υδραυλικά εξαρτήματα, ανταλλακτικά για τις υπηρεσίες κήπων και περιβάλλοντος, γραφική ύλη, αναλώσιμα γραφείων και υπηρεσιών.

ΟΛΑ ΜΕ ΑΝΟΙΚΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ! Καμιά ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ.

Τα είπατε εσείς, τα υποσχεθήκατε εσείς και ο κόσμος σας πίστεψε και σας εμπιστεύτηκε.

Περιμένουμε…

ΥΓ. Δεν θα αποφύγουμε τον πειρασμό, να μην κρίνουμε τις επιλογές των στελεχών που θα διοικήσουν τις καίριες θέσεις των Αντιδημάρχων, Προεδρείων Νομικών Προσώπων και άλλων επιτελικών θέσεων στην νέα διοίκηση.

Τότε και μόνο τότε θα ξεκαθαρίσει το αποτέλεσμα των εκλογών.    Τότε θα καταλάβουμε τα ”κριτήρια επιλογής” κάποιων ανθρώπων που ο κόσμος τους έστειλε να παίρνουν αποφάσεις στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο, τους συμψηφισμούς της δεύτερης Κυριακής, και τους λόγους να στηρίξουν την παράταξη των διοικούντων.

Ο ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ είναι πολύ κοντά και όλα θα βγουν στο φως.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here