Ευρώπη Κοσμίδη. Ένα δικό μας κορίτσι στην Βουλή των Ελλήνων.

0
1563

Η κ.Κοσμίδη Ευρώπη, είναι ένας ακόμα νέος άνθρωπος που αποφάσισε να συνταχτεί στο πλευρό του κ.Μητσοτάκη προκειμένου να αλλάξει σελίδα ο τόπος μας.

Η Ευρώπη έγινε γνωστή στην περιοχή μας από την συμμετοχή και την εκλογή της, στο Περιφερικό συμβούλιο που θα αναλάβει την 1η Σεπτεμβρίου με Περιφερειάρχη τον κ.Πατούλη, καθώς εξελέγην δεύτερη στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων, αποδεικνύοντας τον δυναμισμό της και την αγάπη του κόσμου στο πρόσωπό της.

Το μεγάλο άλμα στην κεντρική πολιτική σκηνή της χώρας, ήταν αναπόφευκτο. Το μήνυμα του κόσμου για αλλαγή στα πολιτικά δρώμενα της χώρας μέσω νέων, αυτοδημιούργητων και κυρίως άφθαρτων ανθρώπων την αντιπροσωπεύει στο έπακρο. Η υποψηφιότητά της για Βουλευτής στην Περιφέρεια Ανατολικής Αττικής, υπήρξε μια απόφαση που χαροποίησε ιδιαίτερα τους φίλους και ανθρώπους που την γνωρίζουν και αγαπούν προσωπικά και όχι μόνο.

Άρρηκτοι δεσμοί την συνδέουν με τον Ωρωπό και την ευρύτερη περιοχή μας καθώς επισκέπτεται τον τόπο μας τα καλοκαίρια από μικρή ηλικία, επιλέγοντας να περνά εδώ τις διακοπές με την οικογένειά της. Μόνο φίλους και ανθρώπους που την αγαπούν έχει στον Ωρωπό κάτι που αποδείχτηκε την Πέμπτη 27 Ιουνίου, όπου βρέθηκε στα Νέα Παλάτια όπου μίλησε σε φίλους και ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας στο Oscar cafe, μεταξύ των οποίων  ο πρώην Δήμαρχος Ωρωπού κ. Γ. Οικονομάκος, ο Αντιδήμαρχος κ. Δ.  Βελτανιώτης, ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Περιβάλλοντος κ. Μιχάλης Τόλιας, οι οποίοι και χαιρέτησαν την υποψηφιότητά της, όπως και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ.Χρήστος Τσεκρετζής καθως και πρόεδροι συλλόγων της περιοχής.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην Ευρώπη, μέσα από την καρδιά μας.

Η συμμετοχή και η επιλογή της να διεκδικήσει τα υψηλά αξιώματα της χώρας μας, εκφράζει το κοινό λαϊκό αίσθημα των πολιτών που κουραστήκαν να βλέπουν τους ίδιους ανθρώπους να εναλλάσσονται στα κόμματα, από τις ίδιες γνωστές οικογένειες, να εξυπηρετούν συγκεκριμένα συμφέροντα.

Επιτέλους μετά από πολλά χρόνια, έχουμε την δυνατότητα να επιλέξουμε ανθρώπους που δοκιμάστηκαν στην κοινωνία, καταξιώθηκαν επαγγελματικά και κοινωνικά με δικές τους προσπάθειες και ανέπτυξαν πολιτικό προφίλ μέσω προσωπικών γνωριμιών και της αποδοχής και της αγάπης που λαμβάνουν καθημερινά από τους φίλους τους.

Η επιλογή της επόμενης ημέρας αποτελεί μονόδρομο σε πρόσωπα φρέσκα και αγαπητά σαν την Ευρώπη. Είναι η ηθική επιλογή των συμπολιτών μας, που δοκιμάστηκαν για χρόνια από στελέχη και πολιτικές που μηδένισαν τις αξίες, την αξιοπρέπεια του Ελληνικού λαού, τους κόπους και τις αγωνίες τους.

Στηρίζουμε και αγαπούμε, χωρίς καμία επιφύλαξη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here