Θεατρική ομάδα ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΗΣ ‘’Ο φιλάργυρος’’ του Μολιέρου

0
964

Μια καταπληκτική παράσταση είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε την Κυριακή 30 Ιουνίου στο Γ.Ε.Λ. Ωρωπού Μίκης Θεοδωράκης από την Θεατρική Ομάδα ”ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΗΣ”, μια ακόμα εξαιρετική δραστηριότητα του Πολιτιστικού και Πνευματικού Ομίλου των Νέων Παλατίων.

Κλείνοντας έτσι τα ”Προκοννήσια 2019” για φέτος, οι συντελεστές της παράστασης κατάφεραν να παρουσιάσουν μια εξαιρετική δουλειά από τα μελή του συλλόγου. Άξιοι συγχαρητήριων οι πρωταγωνιστές της παράστασης που απέδωσαν άριστα το έργο, με μια ελαφρά προσαρμογή στα τοπικά και σύγχρονα δεδομένα, αποσπώντας τα συνεχή χειροκροτήματα των θεατών.

 

 

 

 

Άριστη δουλειά, πραγματικά, που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από επαγγελματίες του είδους. Οφείλουμε να κάνουμε ιδιαίτερη αναφορά στον  Harpagon, τον πρωταγωνιστή της παράστασης που υποδύθηκε ο Χριστόφορος Κούτσουρης, καταφέρνοντας με το ταλέντο του να ξεσηκώσει το κοινό.

 

Παραθέτουμε ανάρτηση της κ.Τόδωρη Νατάσσας, βασικής συντελεστού της παράστασης. Καλή συνέχεια.

<<…δεν μπορούσε να κλείσει καλύτερα ο Ιούνιος για την ομάδα μας, ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΗΣ! Φέραμε εις πέρας την δύσκολη προσπάθειά μας με έναν Φιλάργυρο απολαυστικό! Ένα κοινό υπέροχο και προσηλωμένο, θετικό.       Με εξέπληξε ευχάριστα!                                                                                 Σας ευχαριστούμε όλους πάρα πολύ που μοιραστήκαμε αυτό το πανέμορφο βράδυ!  Κι όσους ήρθαν και μας βοήθησαν παρασκηνιακά με τόση χαρά!!

Υποσχόμαστε ακόμα καλύτερες τις επόμενες παραστάσεις μας στην Λαμία 11-7 και στην Ερέτρια 30-7.

Ευχαριστώ τόσο πολύ και τα άτομα του Πολιτιστικού και Πνευματικού Ομίλου Νέων Παλατίων, για όλη την στήριξή τους!…>>

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here