Βάσω Κόλλια , υποψήφια Βουλευτής ΝΔ Ανατολικής Αττικής.

0
1016

Επίσκεψη πραγματοποίησε η κ.Βάσω Κόλλια στον Ωρωπό την προηγούμενη εβδομάδα, σε γνωστό κατάστημα της περιοχής. Η κ.Κόλλια είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με φίλους και γνωστούς στην περιοχή μας, προτάσσοντας την υποψηφιότητα της στην περιοχή μας με το ψηφοδέλτιο του Κυριάκου Μητσοτάκη, στην Ανατολική Αττική.

Λίγα λόγια για την κ.Κόλλια Βάσω: Η Βάσω Κόλλια ξεκίνησε από την ΟΝΝΕΔ και από τον Απρίλιο 2004 έως τον Οκτώβριο του 2007 διετέλεσε γενική γραμματέας Νέας Γενιάς του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Η Βάσω Κόλλια γεννήθηκε το 1968 στον Βαρνάβα Αττικής. Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές σε θέματα Ευρωπαϊκής Πολιτικής στο Πανεπιστήμιο Essex της Μεγάλης Βρετανίας. Έχει εργαστεί ως επιστημονικός συνεργάτης σε ιδρύματα πολιτικής έρευνας, σκέψης και ανάπτυξης στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ, από το 2002 έως το 2003 ήταν γενική διευθύντρια του Κέντρου Πολιτικής Έρευνας και Επικοινωνίας (ΚΠΕΕ).

Το 1992 εξελέγη μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ και επανεξελέγη το 1995. Από το 2001 έως τον Ιούνιο του 2010 ήταν μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας (εκλεγμένη από το 5ο, το 6ο και το 7ο συνέδριο). Στις εθνικές εκλογές του 1996 ήταν υποψήφια βουλευτής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, ενώ, στις ευρωεκλογές του 2009 ήταν υποψήφια ευρωβουλευτής. Από το 1999 έως και το 2003 ήταν γενική γραμματέας της Ευρωπαϊκής Ένωσης Γυναικών (πανευρωπαϊκός θεσμός που ιδρύθηκε το 1953 και μέλη της οποίας είναι τα γυναικεία τμήματα των κεντροδεξιών, χριστιανοδημοκρατικών και φιλελεύθερων κομμάτων της Ευρώπης).

Από τον Απρίλιο 2004 έως τον Οκτώβριο του 2007 διετέλεσε γενική γραμματέας Νέας Γενιάς του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων. Το 2006 αναδείχθηκε «Πολιτικός της Χρονιάς» σε ειδική ψηφοφορία της Κοινωνίας των Πολιτών (θεσμός των αναγνωρισμένων ελληνικών Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων).

Με ιδιαίτερη  συναίσθηση του βάρους της ευθύνης, ανέλαβε τα καθήκοντα της Γενικής Γραμματέως Ισότητας των Φύλων ανταποκρινόμενη στην εμπιστοσύνη του πρωθυπουργού κ.Αντώνη Σαμαρά, σε μία δύσκολη περίοδο για την πατρίδα μας, θεωρώντας πως η Γενική Γραμματεία Ισότητας μπόρεσε  να αναλάβει τον ρόλο που της αναλογεί, αντιμετωπίζοντας δημιουργικά τις επιπτώσεις της κρίσης και συμβάλλοντας στην άρση αδικιών.

Κλείνοντας η κ.Κόλλια Βάσω μας είπε: <<Η πολιτική αλλαγή της 7ης Ιουλίου θα είναι λειψή εάν δεν συνδυαστεί με ανανέωση του πολιτικού προσωπικού και με αναβάθμιση του κοινοβουλίου. Και γιατί θέλω και μπορώ να συμβάλλω από μία θέση στην Βουλή στην προσπάθεια της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη για την ανάταξη της χώρας>>.

Καλή επιτυχία και από εμάς.                                                                                            Είναι ευκαιρία για τους συμπολίτες μας που ψηφίζουν Νέα Δημοκρατία να επιλέξουν ανθρώπους που γνωρίζουν και έχουν ζήσει την περιοχή μας από κοντά. Ανθρώπους που έχουν ενσκήψει στα προβλήματά μας και βρίσκονταν πάντα κοντά στις δυσκολίες που αντιμετώπιζε ο τόπος μας. Η κ.Κόλλια βρίσκονταν πάντα κοντά μας, αρωγός σε κάθε Δημοτική Αρχή, προσφέροντας και προασπίζοντας με τις δυνάμεις της τα συμφέροντα του τόπου μας. Άνθρωποι μέσα από την κοινωνία, ζώντας την σκληρή καθημερινότητα και τις ιδιαιτερότητες της περιοχής μας αξίζουν να έχουν λόγο στην αυριανή κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Η κ.Βάσω Κόλλια, αποτελεί την καλύτερη επιλογή μας…

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here