Σήμερα είναι μέρα γιορτής.

0
782

 

 

Καλημέρα.

Για ένα και μοναδικό λόγο πρέπει όλοι οι Έλληνες να είναι χαρούμενοι και ευτυχείς σήμερα. Το μόρφωμα του φόβου και του εκχυδαϊσμού της Δημοκρατίας στην σύγχρονη πολιτική ιστορία του τόπου μας, είναι εκτός του ναού της Δημοκρατίας.

Και αυτή είναι μια νίκη που ανήκει σε όλους τους Έλληνες.

Δεν υπάρχουν χαμένοι σήμερα αγαπητοί μας φίλοι. Σήμερα μετά από πολλά χρόνια παρουσίας στα κοινοβουλευτικά δρώμενα αλλά και στην καθημερινή ζωή των συμπολιτών μας μιας παρέας φασιστοειδών και τραμπούκων που με όπλα τους την πρόκληση, τον τρόμο, τον άκρατο λαϊκισμό, τη σπίλωση ιδεών και προσωπικοτήτων, πήραν ηχηρό μήνυμα από τον λαό μας πως υπήρξαν μια θλιβερή παρένθεση για την κοινωνία μας.   

Η Ελλάδα του φωτός ξημέρωσε χαρούμενα για όλους τους πολίτες. Την σημερινή ημέρα πρέπει να την θυμόμαστε όλοι μας, ανεξαρτήτως ποιος κέρδισε ή έχασε.

Σήμερα γιορτάζουν όλοι οι Έλληνες.

Ευχαριστούμε την φίλη μας, που με την ανάρτησή της, μας κάνει να πιστεύουμε πως μια καινούρια Ελλάδα αναγεννιέται, δίνοντας μας ελπίδα για την επομένη ημέρα.  

Σε ευχαριστούμε…

 

Αναστασία Κοντορούδα

<<… Περάσανε 7 χρόνια από εκείνο το ανατριχιαστικό ” εγέρθητι”…( ή μάλλον εγέρθουτου!!) του Γερμενή προς τους δημοσιογράφους ενώ ο νεοεκλεγμένος φυρερ ετοιμαζοταν να δώσει συνέντευξη…
Τώρα…εγέρθητε και άντε μου στα τσακίδια…
Πίσω στις σπηλιές σας ή στη φυλακή νεοναζί…
Χθες στο διαγγελμα του φύρερ πολλοί πρωτοκλασάτοι λείπανε…Να υποθεσω…λιπόθυμοι…;>>

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here