ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ στις Φυλακές Ωρωπού

0
623

Η Επιτροπή αγώνα Ωρωπού και η Αντιφασιστική Πρωτοβουλία Διονύσου, συνδιοργάνωσαν αντιφασιστική εκδήλωση στις Φυλακές Ωρωπού την Τετάρτη 24 Ιουλίου, ημέρα γιορτής της αποκατάστασης της Δημοκρατίας.

Τον σύνδεσμο Φυλακισθέντων και Εξορισθέντων Αντιστασιακών εκπροσώπησαν οι κύριοι Μανταίος Κώστας και Ξαρχουλάκος Γιάννης, που απεύθηναν σύντομα χαιρετισμό κάνοντας μια αναδρομή στην ποιότητα της Δημοκρατίας από το 1974 έως σήμερα, τονίζοντας πως πολλά έχουν ακόμα να γίνουν για την πραγματική αποκατάσταση της δημοκρατικής ομαλότητας και την διαμόρφωση κλίματος εθνικής ενότητας. Τόνισαν πως ,μόνο μέσα από συνεχείς αγώνες και κοινωνική πάλη θα μπορέσουμε να χαρούμε την δημοκρατία που πολλοί έδωσαν την ζωή τους για να χαιρόμαστε σήμερα.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Μανώλης Γλέζος παρά τα μεγάλα προβλήματα υγείας που τον ταλανίζουν. Να σημειώσουμε πως ο κ. Γλέζος μένει στον Ωρωπό τους καλοκαιρινούς μήνες τα τελευταία χρόνια.

Ακούστηκαν αντιστασιακά τραγούδια από τα μέλη της επιτροπής αγώνα Ωρωπού και στο τέλος προβλήθηκε η ταινία »ΤΗΛΕΚΟΝΤΡΟΛ», μια παραγωγή του Group Theatry,της Καλλιτεχνικής Ένωσης Δήμου Ωρωπού.

Να σημειώσουμε πως η παραγωγή της ταινίας έγινε αποκλειστικά σε τοποθεσίες του Δήμου μας και οι συντελεστές και δημιουργοί, είναι όλοι ερασιτέχνες ηθοποιοί συνδημότες μας που προσπάθησαν σχεδόν δυο χρόνια για την ολοκλήρωσή της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here