ΣΕΡΓΙΑΝΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

0
210

Για άλλη μια χρονιά, ο Δήμος Ωρωπού και η Δημοτική Ενότητα ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ, συνδιοργάνωσαν την τοπική διήμερη εορτή τους με θέμα <<Σεργιάνι στην Παράδοση>>. Ένα διήμερο εορταστικών εκδηλώσεων την Παρασκευή 26 Ιουλίου ανήμερα της εορτής της πολιούχου του χωριού Αγίας Παρασκευής, με ελληνικό παραδοσιακό γλέντι και ζωντανή ορχήστρα και το Σάββατο 27 Ιουλίου, με φεστιβάλ παραδοσιακών χορών και συμμετοχή πολλών χορευτικών ομάδων από όλες τις σχολές του Δήμου Ωρωπού.

Το ΔΙΗΜΕΡΟ αυτό των εκδηλώσεων αποτελεί πλέον θεσμό για την ευρύτερη περιοχή του Καπανδριτίου-Πολυδενδρίου και η συμμετοχή του κόσμου είναι πολύ μεγάλη.

Έτσι και φέτος οι κάτοικοι της περιοχής και όχι μόνο, κατέκλυσαν την κεντρική πλατεία που βρίσκεται η κοινότητα Καπανδριτίου, αγκαλιάζοντας και επικροτώντας την όμορφη προσπάθεια. Τον Δήμο Ωρωπού εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Καπανδριτίου κ.Βελτανιώτης Δημήτρης και όλοι οι νεοεκλεγέντες Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι της Δημοτικής Ενότητας, καθώς και αυτοί που αποτέλεσαν στελέχη της Διοίκησης, της απελθούσας Αρχής.

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε το γεγονός πως κανένας εκπρόσωπος δεν υπήρχε από την Διοίκηση που θα αναλάβει τα ηνία του Δήμου από 1 Σεπτεμβρίου, προκαλώντας αρνητικές εντυπώσεις. Θέλουμε να πιστεύουμε πως η απουσία τους, δεν θα αποτελέσει ένδειξη για τις προθέσεις τους, προκειμένου απαξιώνοντας με αυτόν τον τρόπο την όμορφη γιορτή, να την καταργήσουν.

 

Οφείλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στους ανθρώπους που διοργάνωσαν άψογα το εορταστικό διήμερο, τα Νομικά Πρόσωπα του Δήμου Ωρωπού Πολιτισμού και ΚΕΔΩ για την αμέριστη βοήθειά τους και να ελπίσουμε πως στο μέλλον θα διατηρηθεί αυτή η προσπάθεια που προσδίδει ιδιαίτερη χαρά στους ανθρώπους της περιοχής.

Και του χρόνου!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here