Ψαροταβέρνα- Εστιατόριο ‘’ΜΑΓΚΛΑΡΑΣ’’

0
3644

Είναι κοινά παραδεκτό πως δεν υπάρχει άνθρωπος, επισκέπτης, παραθεριστής που να μην γνωρίζει την Ψαροταβέρνα ΜΑΓΚΛΑΡΑΣ.

Όσοι από εμάς έχουμε στο μυαλό μας τα γαλανά νερά του τόπου μας και τις μαγευτικές παραλίες στο Μαρκόπουλο Ωρωπού,  η σκέψη μας περιλαμβάνει και το καλό φαγητό. Ένα τέταρτο αιώνα γεμάτο ήλιο, θάλασσα, πολύχρωμα καρέ και μοναδικές γεύσεις προσφέρει η οικογένεια των συμπαθών ιδιοκτητών που έχουν καταφέρει να συνδυάσουν το όνομα τους με την ποιότητα, τις παραδοσιακές γεύσεις και την αγάπη που προσφέρουν στους πελάτες τους.

Και μπορεί ο κόσμος να έχει συνηθίσει στα καλοστημένα, πρωτότυπα και γευστικά πιάτα, στην πραγματικότητα όμως, το να δημιουργήσεις μια «θάλασσα από γεύσεις» δεν είναι τόσο εύκολο όσο φαίνεται. Θέλει εξαρχής να ξεκαθαρίσεις την άριστη ποιότητα των προϊόντων σου, την φιλοσοφία να πρεσβεύεις την απόλυτη γευστική απόλαυση και να είσαι οπλισμένος με αμέτρητη υπομονή και επιμονή εξασφαλίζοντας τα χαμόγελα αυτών που γεύονται σε όσα προσφέρεις.

Σε όποια πλευρά και αν κοιτάξεις βλέπεις θάλασσα και πριν καν καθίσεις  αρχίζεις και ταξιδεύεις στο μαγικό Ελληνικό Καλοκαίρι, μέσα από το τοπίο που αντικρίζεις. Αυτή η μαγεία μεταφέρεται και στο πιάτο σου μέσα από τις επιλεγμένες γευστικές προτάσεις του εστιατορίου. Αυτό είναι το κλειδί της επιτυχίας των ιδιοκτητών που έχουν καταφέρει να προσφέρουν την απόλυτη ευχαρίστηση.

ΜΑΓΚΛΑΡΑΣ… στην Παραλία Μαρκοπούλου Ωρωπού

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here