Συγκέντρωση στελεχών της Νέας Δημοτικής Αρχής στο ΑΤΛΑΝΤΙΣ σήμερα το βράδυ

0
1124

Συγκέντρωση στελεχών σήμερα το βράδυ, για τον νέο Δήμαρχο Ωρωπού, κ.Γιασημάκη.

Εν μέσω θέρους και όταν όλος ο κόσμος λείπει για διακοπές περιμένοντας την Μεγάλη γιορτή της Παναγιάς, κάποιοι φαίνεται να έχουν αυξημένες αγωνίες για την ανάληψη των καθηκόντων τους από την 1 Σεπτεμβρίου. Λογικό και αναμενόμενο θα σκεφτεί κάποιος με την πρώτη ανάγνωση. Για κάποιους άλλους όμως που γνωρίζουν κάτι παραπάνω και ακούνε καλύτερα στην Παραλία του Ωρωπού, μπορούν να δώσουν και μια άλλη ερμηνεία.

Για αυτούς που δεν θα έρθουν, έχουν την πιο εύκολη δικαιολογία να μην παραστούν καθώς θα ‘’λείπουν σε διακοπές’’… λογικότατο, και εύκολα πιστευτό από τους περισσότερους.

 

Θα είναι όμως ο πραγματικός λόγος απουσίας τους;

 

<<Ομάδες ιδιαίτερης διανόησης>> μαθαίνουμε πως έχουν αναπτυχτεί εντός του συνδυασμού που θα αναλάβει τις τύχες του τόπου από 1 Σεπτεμβρίου.

Ομάδες που αμφισβητούν τις διαφαινόμενες επιλογές του Επικεφαλής και έχουν στήσει δικό τους ‘’Ταμπούρι’’ και μάλιστα απειλώντας και απαιτώντας τα προσυμφωνημένα του συνεταιρισμού και των ‘’αρχών της άτυπης διακήρυξης κοινής καθόδου’’ πριν από πολλούς μήνες.

 

 

Πολλά άλλαξαν από τότε και χρειάστηκαν ‘’εξωτερική βοήθεια’’ από χρησίμους νεότευκτους πολιτικούς αστέρες της περιοχής μας, ιδιαίτερα στον κρίσιμο δεύτερο γύρο των εκλογών. Φιλόδοξοι νέοι πρωταγωνιστές στην τοπική σκηνή του τόπου, που για δικούς τους λόγους επέλεξαν την νέα Δημοτική Αρχή και τα στελέχη της και τους πρόκριναν νικητές των εκλογών. Μάλιστα μαθαίνουμε πως για κάποιους από αυτούς, κατάφεραν να εξασφαλίσουν και ‘’ενυπόγραφες δηλώσεις’’ από πρωτοκλασάτο στέλεχος και δεξί χέρι του νέου δημάρχου.

 

Φήμες;;;…

 

Υπομονή, όπως συνέστησε άλλο πρωτοκλασάτο στέλεχος της δημοτικής Αρχής, που δεν μας έχει συνηθίσει με παρεμβάσεις του στα μέσα, δείχνοντας τις αγωνίες και την ένταση που υπάρχει στην προσεχώς διοικούσα αρχή.

Θεωρούμε πως δύσκολα θα μάθουμε τι ακριβώς θα γίνει σήμερα, ποιο θα είναι το κλίμα, ποιες οι παρέες και τα πηγαδάκια και ποιοι δεν θα ανταλλάξουν ματιά, ανάμεσα στα νέα στελέχη.

 

 

 

Την δικαιολογία όμως για τις απουσίες, την ξέρουμε από τώρα…

ΔΙΑΚΟΠΕΣ… και έχει ο θεός.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here