ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ;… ίσως για κάποιους

0
626

Καλώς τον, μετά από πολλές ημέρες απουσίας.

Τελείωσαν οι διακοπές;

Κατάφερε να εδραιωθεί και πάλι μετά από πολλές φωνές αμφισβήτησης στο πρόσωπό του; Έτσι νομίζει; Έτσι του υποσχεθήκαν; Έτσι συμφώνησε εκ νέου;

Παραμένει; Διεκδικεί; Υπολογίζει; Ελπίζει; Ο χρόνος θα δείξει…

Για κακή του τύχη όμως, εμάς μας βρίσκει εδώ. Δεν λείψαμε ούτε μια μέρα.

Και με ακόμα ένα ρόλο στην πλάτη. Αυτόν των απολογουμένων στην Ελληνική Δικαιοσύνη.

Το ‘’αμάρτημα μας’’ να λέμε την αλήθεια στον λαό του Ωρωπού, κάποιοι το βαπτίσαν ΗΘΙΚΗ ΒΛΑΒΗ, ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ σε κοινωνικό και επαγγελματικό περιβάλλον και στην κοινή γνώμη του Δήμου Ωρωπού και  ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ…

Έτσι λοιπόν ένας νέος αγώνας ξεκινά, αρχόμενος στα τέλη Σεπτεμβρίου όπου θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε τις παραπάνω κατηγορίες στα Ελληνικά Δικαστήρια.

Τριών κορυφαίων μελών της Νέας Δημοτικής Αρχής και ενός συνταξιούχου Δημοσιογράφου(κατά δήλωση του στα δικόγραφα)…

Είναι το τίμημα της ειλικρίνειας να κρίνουμε (αυστηρά ίσως) ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ των εναγομένων στον πολίτικο βίο τους σαν αντιπολίτευση  και του τρόπου να ανασύρουμε τις μνήμες μας από το πρόσφατο διοικητικό παρελθόν τους, όταν βρεθήκαν σε θέσεις εξουσίας.

 

Με στοιχεία που έχουμε στην διάθεση μας και θα χρησιμοποιήσουμε στον νέο αγώνα μας. Η προσπάθεια φίμωσης και σίγασης του ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ δεν σταματά με απειλές και αγωγές. Το αποδείξαμε όταν απαίτησαν εκβιαστικά να ανακαλέσουμε με εξώδικη δήλωση-πρόσκληση( 12-4-2019) που μας καλούσαν εντός δέκα ημερών να ανακαλέσουμε ρητά και να αναρτήσουμε την ΣΥΓΝΩΜΗ ΜΑΣ, στην ιστοσελίδα μας  αποσύροντας κείμενα που θεωρούσαν πως τους θίγουν.

 

Όπως επίσης και η απαίτηση των 800.000ε,δεν μας κάμπτει. Τόσο τιμάται η αποκατάσταση της κοινωνικής αξιοπρέπειας, της ηθικής βλάβης, της κοινωνικής δυσφήμησης, πάντα κατά την γνώμη τους.

 

Μάθαμε να σεβόμαστε τον ΘΕΣΜΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ του τόπου μας και για αυτό θα μαχόμαστε μέχρι τέλους. Μάθαμε να σεβόμαστε την λαϊκή ετυμηγορία, την κρίση του Ωρωπιότικου λαού, το πολιτικό του κριτήριο. Προσπαθήσαμε να παρουσιάσουμε τις προσωπικότητες που διεκδικήσαν τις θέσεις διοίκησης και να παρουσιάσουμε τις δραστηριότητες τους, είτε σε θέσεις αντιπολίτευσης, είτε σε θέσεις εξουσίας.

Θα συνεχίσουμε να το κάνουμε, διότι ο κόσμος μας επέλεξε για την ενημέρωση του και τον τρόπο παρουσίασης των γεγονότων. Οι δημότες διψούν για αλήθειες που ποτέ δεν είχαν πρόσβαση. Κουράστηκαν σε ειδήσεις κομμένες και ραμμένες στους παραγγελιοδόχους και στη ανάδειξη μαθητευόμενων μάγων που οδήγησαν την περιοχή μας στα αζήτητα.

Και θα συνεχίσουμε…

Πάντα με κρίση, με άποψη, με πραγματική γνώση και αμερόληπτη ανάγνωση των Δημοτικών δρώμενων…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here