Απαντήσεις… χωρίς ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ!

0
901

Τους προκαλέσαμε με σχετικό κείμενό μας εχθές, προκειμένου να εξηγήσουν τους λόγους που κατέθεσαν προσφυγές, βάζοντας σε κίνδυνο την εξέλιξη των μελετών για τον Βιολογικό του Καλάμου και τα αποχετευτικά δίκτυα του, καθώς και αυτά του Καπανδριτίου- Πολυδενδρίου.

Οργισμένη απάντηση πήραμε από το αντιπροσωπευτικό τους site OROPOSVOICE του Νικολάκη και των φίλων του;… καθώς και από φίλα προσκείμενη ιστοσελίδα που αναφέρθηκε σε <<…Διασφάλιση του Αποχετευτικού Καλάμου και Καπανδριτίου-Πολυδενδρίου από τη Δημοτική Αρχή Γιασημάκη>>…

Η αλήθεια είναι πως δεν περιμέναμε να πάρουμε σοβαρές απαντήσεις καθώς και τα δυο ενημερωτικά site ακολουθούν την πεπατημένη της γραφής που είναι ίδια με αυτήν όταν ήταν πέντε χρόνια αντιπολίτευση. Όπως και η παράταξη που στηρίζουν, δεν έχουν ακόμα καταλάβει πως ο κόσμος τους κατέταξε σε θέση να διοικήσουν τον τόπο. Θα πρέπει να δίνουν πλέον πειστικές απαντήσεις, τεκμηριωμένες και προπαντός να πείθουν για τις προθέσεις και τον σχεδιασμό της επόμενης ημέρας.

Μιλώντας λοιπόν οι μεν για ”ηγεμονισμούς”,”εξαπάτηση”, ”έλλειμμα ντροπής”, ”σφαλιάρες” και ”θράσος” εξαπέλυσαν απειλές για ”αποκαλυπτήρια” και παρερμηνεύοντας τον νόμο σε αντίθεση με την άλλη σελίδα που παρουσιάζει ολόκληρη την παράγραφο του νόμου που δικαιολογεί απολυτα το κατεπείγον του θέματος που συζητήθηκε:

<<…Ένα (1) μήνα πριν από τη διενέργεια των εκλογών και μέχρι την εγκατάσταση των νέων δημοτικών αρχών, το δημοτικό συμβούλιο αποφασίζει μόνο για θέματα που αναφέρονται σε έκτακτες περιπτώσεις εξαιρετικά επείγουσας και απρόβλεπτης ανάγκης, καθώς και για θέματα που αφορούν στην υλοποίηση συγχρηματοδοτούμενων έργων...>> προσπάθησαν να συγκαλύψουν την άστοχη και επικίνδυνη προσφυγή των στελεχών της νέας Δημοτικής Αρχής.

Μια προσφυγή που κατάθεσαν σύμβουλοι που ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, όταν συζητήθηκε το θέμα, σε αντίθεση με αυτούς που παρέστησαν και ήταν ο Νέος Δήμαρχος κ.Γιασημάκης και ο Νέος Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ.Ηλιάσκος(σαν ειδικός αγορητής), που δεν συμμετείχαν στην προσφυγή.

Πραγματικά παράξενα πράγματα συμβαίνουν στην προσεχώς κυβερνώσα παράταξη. Αυτό είναι όμως δικός τους λογαριασμός.

 

 

Αυτό που αφορά τον κόσμο είναι εφόσον αμφισβητούν και στην ουσία απορρίπτουν την ΕΥΔΑΠ σαν εταιρεία υλοποίησης του έργου των δικτύων και ακόλουθο της κατασκευής του Βιολογικού του Καλάμου και Αγίων Αποστόλων, πως αντιλαμβάνονται την ομαλή υλοποίηση και ολοκλήρωση του έργου;

Η απλή λογική της Δημοτικής Αρχής Ρούσση ήταν πως μια εταιρεία θα δημοπρατηθεί και θα ολοκληρώσει το έργο από την αρχή έως το τέλος, εξαιρώντας τις προστριβές που μπορεί να δημιουργηθούν από κατασκευαστικές εταιρείες που καλούνται να συνεργαστούν με ολέθρια αποτελέσματα που έχουμε ζήσει κατά καιρούς.

Και το κυριότερο. Αμφισβητούμε μια εταιρεία με μοναδική τεχνογνωσία, πείρα, κατασκευαστικό κύρος και δυναμική σαν την ΕΥΔΑΠ, για να φέρουμε ποιον;

Σε αυτά τα ερωτήματα θέλουμε να απαντήσουν οι κύριοι της νέας Δημοτικής Αρχής ή τα μέσα που τους εκπροσωπούν.

Και για κάποιους ή κάποιες που τους αρέσει η ”ερευνητική δημοσιογραφία” και σέβονται το λειτούργημα της αγνής ενημέρωσης των πολιτών…

Ας ψάξουν, ερευνήσουν, ανακαλύψουν την διαφορά που υπάρχει μεταξύ κατασκευαστικών αγωγών Φ300 (που είναι απαιτητή η χρήση τους σε εμάς) σε σύγκριση με άλλους μικρότερων διατομών που χρησιμοποιούνται σε έργα βιολογικών καθαρισμών και δικτύων, και την εφαρμογή τους στις περιπτώσεις του τόπου μας. Με μεγάλη αγωνία θα περιμένουμε το αποτέλεσμα της έρευνάς τους και ίσως δικαιολογηθούν κάποιες ”αμφιβολίες” των προσφευγόντων στο συγκεκριμένο θέμα.

 

Σε άλλη περίπτωση, θα είμαστε και πάλι εδώ να λύσουμε κάθε πιθανή απορία των αναγνωστών μας.

 

Υ.Γ …Περιμένουμε με πραγματική αγωνία το κουβάρι των αποκαλύψεων. Οι καταδιωκτικές σας ανησυχίες, ποτέ δεν μας φόβισαν, ποτέ δεν μας έκαμψαν, ποτέ δεν θα μας τρομάζουν. Το αποδείξαμε και θα το αποδεικνύουμε κάθε φορά που θα μας προσκαλείται και θα μας”εγκαλείται” είτε με προσφυγές είτε με αγωγές, είτε με μηνύσεις. Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε το μένος και την κακία σας.

Απορρέουν από τον φόβο και την αδυναμία που φανερώνετε έκδηλα. Τίποτα δεν θα μένει αναπάντητο, τίποτα δεν θα καταφέρετε να συγκαλύψετε. Θα είμαστε εδώ και θα ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ τα πάντα…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here