ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΟΠΤΙΚΩΝ ΜΑΤΤΕ

0
1312

Η επιχείρηση  άρχισε να λειτουργεί από το 1986, όταν η Βαρβάρα Ματτέ αποφάσισε να ανοίξει  το πρώτο οπτικό κατάστημα στην ευρύτερη περιοχή του Ωρωπού. Αρχικός και μοναδικός στόχος της ήταν να προσφέρει υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής ποιότητας κάτι που παραμένει και σήμερα που η διαχείριση έχει περάσει στην δεύτερη γενιά ιδιοκτητών.
Στο κατάστημα θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σκελετών οράσεως και ηλίου, που συνεχώς ανανεώνονται, καθώς επίσης και κρύσταλλα επώνυμων εταιριών που αποτελούν προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας στο κλάδο της οπτικής. Στο κατάστημα  θα βρείτε επίσης  όλα τα είδη φακών επαφής και υγρών για κάθε απαιτητική εφαρμογή. Το κατάστημα  είναι κατάλληλα εξοπλισμένο ώστε να προσφέρει υπηρεσίες που θα καλύψουν οποιαδήποτε ανάγκη που αφορά την όραση σας:

  • Εκτέλεση συνταγής γυαλιών οράσεως σε σύντομο χρονικό διάστημα
  • Δωρεάν οπτομετρική εξέταση
  • Δωρεάν μικροεπισκευές
  • Δωρεάν εφαρμογή φακών επαφής

Η επιχείρηση σήμερα αποτελεί οικογενειακή υπόθεση αφού έχει περάσει στα χέρια της δεύτερης γενιάς, την κόρη της Βαρβάρας Ματτέ, την Σαββίνα Σαββανίδου-Ματτέ. Η  προτίμηση και η υποστήριξη των καταναλωτών όλα αυτά τα χρόνια αποδεικνύει την φερεγγυότητα στις υπηρεσίες του καταστήματος που προσαρμόζετε σε όλες τις οικονομικές συνθήκες χωρίς να κάνει καμία έκπτωση στην ποιότητα και την εμπιστοσύνη των καταναλωτών.

ΟΠΤΙΚΑ ΜΑΤΤΕ στον Ωρωπό Πλατεία Ηρώων 2

ΤΗΛ: 22950 30684

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here