Για όσα περιμέναμε να ακούσουμε… και δεν ακούσαμε!

0
2204

Στον σύντομο χαιρετισμό του, ο νέος Δήμαρχος Ωρωπού κ.Γιασημάκης Γιώργος δεν παρέκλινε κατά πολύ από τις προεκλογικές ομιλίες του που ακούσαμε σχεδόν σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου μας.

Με γενικότητες και αοριστολογίες, χωρίς να αναφερθεί τουλάχιστον στα δυο κορυφαία ζητήματα που κατά την πενταετή αντιπολιτευτική θητεία του  ανέπτυσσε επανειλημμένα και απασχόλησαν τους Δημότες του Ωρωπού με συνεχείς κορώνες στην επικοινωνιακή του ατζέντα (αποκομιδή απορριμμάτων και απευθείας αναθέσεις) από τα έδρανα του συμβουλίου, αναλώθηκε σε συναισθηματικές αναφορές και την διαδρομή του στον πολιτικό αγώνα που έκανε έως την θέση του πρώτου δημότη της περιοχής.

Σε ένα ”κούφιο” πολιτικό λόγο για άλλη μια φορά δεν έδειξε το στίγμα, τον προσανατολισμό και την πορεία που θα δώσει στην Δημοτική του Αρχή.
Να θυμίσουμε πως η πρώτη ευκαιρία να επικοινωνήσει με τους πολίτες θα δοθεί σε ένα χρόνο που θα κλιθεί να αναπτύξει τον απολογισμό του Δημόσια.

Ωστόσο περιέγραψε με γλαφυρό τρόπο το παιδικό όνειρο να ηγηθεί στα ηνία του χωριού του και του Δήμου Ωρωπού, τις δύσκολες στιγμές των δυο χαμένων εκλογικών αναμετρήσεων από την τρίτη θέση και τις πιέσεις να τα παρατήσει και την τελευταία πύρρειο νίκη που επέτυχε, έχοντας δίπλα του όλες τις πολιτικές δυνάμεις της περιοχής μας.

Όσο όμως και αν προσπαθεί να κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του, ο ίδιος και μερικά στελέχη της κορυφαίας ”τετράδας”, καθημερινά μαθαίνουμε κάποιες εξελίξεις, που μόνο καθησυχαστικές δεν είναι για την αρμονική συνύπαρξη των στελεχών-συνεργατών και το μέλλον του Δήμου.

Είπαμε οι ισορροπίες είναι εύθραυστες, οι υποσχέσεις πολλές, οι συμψηφισμοί ανυπέρβλητοι και η δεύτερη Κυριακή ακόμα νωπή στις μνήμες του τρίτου συνδυασμού και των στελεχών του.

                                                                                                                                       

Με το δάκτυλο στην σκανδάλη περιμένουν κάποιοι, πως και πως τις ανακοινώσεις για τους ”εκλεκτούς” που όπως μάθαμε θα ανακοινωθούν έως την προσεχή Πέμπτη.

Νεωτερισμοί με λύσεις καταναγκασμού, όπως εφευρήματα του τύπου ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ, χωρίς αντίστοιχο Αντιδήμαρχο, μόνο την γύμνια και τον φόβο λήψεως αποφάσεων αποδεικνύει.

Μακάρι να κάνουμε λάθος και όλα να ακολουθούσουν την φυσιολογική πεπατημένη χωρίς πειραματισμούς και λύσεις ανάγκης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here