Μεγάλες επιτυχίες για το ΓΕΛ Σκάλας Ωρωπού

0
3511

Την Τρίτη που μας πέρασε, ανακοινώθηκαν οι βάσεις για τις σχολές, με πολλούς μαθητές του Γενικού Λυκείου Σκάλας Ωρωπού να πετυχαίνουν την εισαγωγή τους σε ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Οι μαθητές αποδεικνύουν για μια ακόμη χρονιά πως σε δύσκολους καιρούς, τα πάντα είναι εφικτά με τη θέληση, την υπομονή και πάνω απ’ όλα τον στόχο.

Με μια σύντομη ματιά γίνεται φανερό πως οι μαθητές επέλεξαν κυρίως σχολές της Αθήνας και ευρύτερα του Νότου (Πελοπόννησος- Κρήτη) με αρκετούς φυσικά να περνούν και στη Β. Ελλάδα. Πολλά διαφορετικά τμήματα ανά την επικράτεια θα φιλοξενήσουν φοιτητές προερχόμενους από το ΓΕΛ Σκάλας Ωρωπού.

 

Είναι από τις στιγμές που παραμένουν χαραγμένες στο μυαλό σου για πάντα. Το τέλος των πανελληνίων που σε φέρνει σε μια κατάσταση σχοινοβασίας ανάμεσα στην ανάγκη για ψυχική ηρεμία μετά από μια δύσκολη χρονιά και την αγωνία για την εισαγωγή στο πανεπιστήμιο. Όσο οι μέρες πλησιάζουν η ανυπομονησία μεγαλώνει, σε πιάνει αυτό το σφίξιμο στο στομάχι. Όταν όμως βλέπεις το αποτέλεσμα ηρεμείς. Μπορεί να μην είναι αυτό που ήθελες, μπορεί και να είναι αυτό που πάντα ονειρευόσουν. Όμως ηρεμείς.

Από εκεί και πέρα κάνεις σχέδια για το μέλλον. Οργανώνεις τη ζωή σου από την αρχή. Ίσως φεύγεις για μια νέα πόλη, για νέες εμπειρίες, ίσως από την άλλη παραμένεις στην πόλη σου και γνωρίζεις το πανεπιστήμιο και νέους ανθρώπους. Ίσως σχεδιάζεις να ξαναδώσεις για να πετύχεις όσα πάντα ονειρευόσουν. Όπως και να έχει. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τον κόπο, την υπομονή και την επιμονή τους σε αυτή τη διαδικασία αλλά και φυσικά καλή τύχη.

Με όποιον δρόμο επιλέξουν να πορευτούν τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία. Ευχόμαστε να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους και να παραμείνουν στο μονοπάτι της γνώσης και της επιστήμης.

 

Καλή σταδιοδρομία!

Αναλυτικά οι επιτυχόντες από το ΓΕΛ Σκάλας Ωρωπού: 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here