ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ‘’ΜΟΛΥΒΙ’’… Μια ολοκληρωμένη πρόταση

0
1919

Το βιβλιοπωλείο ‘’ΜΟΛΥΒΙ’’ αποτελεί την αρτιότερη πρόταση στον χώρο των σχολικών ειδών και όχι μόνο, στον Δήμο μας.  Σε ένα χώρο 300 τετρ.μέτρων, που βρίσκεται στην Πλατεία Μητέρας στην Σκάλα Ωρωπού, με την εικοσαετή πείρα των ιδιοκτητών, μπορεί να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις όπως:

Παντός τύπου φωτοτυπιών, ψηφιακές εκτυπώσεις και εκτυπώσεις plotter σε χαρτί-μουσαμά-βινύλιο, δημιουργία εκτυπώσεων διαφημιστικού-επικοινωνιακού εντύπου, διαφημιστικά φυλλάδια, αφίσες όλων των διαστάσεων, επαγγελματικές κάρτες, λογιστικά-φορολογικά έντυπα, δώρα, παιχνίδια και βιβλία.

Στον πολυχώρο του βιβλιοπωλείου γίνονται παρουσιάσεις βιβλίου από μεγάλους έλληνες συγγραφείς εγνωσμένης αξίας, καθώς και σεμινάρια δημιουργικής απασχόλησης και Decoupage.

Αυτή την εποχή οι μαθητές θα βρουν όλες τις προσφερόμενες λύσεις σε σχολικά είδη και τσάντες από τους πιο γνωστούς οίκους του είδους και εκπτώσεις που φθάνουν έως και το 30% για όλους.

Στο βιβλιοπωλείο ‘’ΜΟΛΥΒΙ’’ θα βρεις τα πάντα. Η εξυπηρέτηση των χιλιάδων επισκεπτών  πελατών και το χαμόγελο των μικρών μαθητών, αποτελεί το καθημερινό στοίχημα των στελεχών της επιχείρησης. Και το επιτυγχάνουν με τεράστια επιτυχία!

 

 

Διεύθυνση: ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ 1& ΓΕΩΡΓ.ΔΡΟΣΙΝΗ(Πλατεία Μητέρας) ΣΚΑΛΑ ΩΡΩΠΟΥ

ΤΗΛ: 22950 32509

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here