Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ…

0
1290

Στις 27-8 ο Νέος Δήμαρχος Ωρωπού, σε καταγγελία του προς τις εποπτικές αρχές του Δήμου Ωρωπού, αναφερόταν σε απαραίτητες ενέργειες για καθαρισμό και απομάκρυνση εύφλεκτων υλικών από κάποιες συγκεκριμένες τοποθεσίες του Δήμου Ωρωπού.

Σήμερα και μετά από τέσσερις ημέρες διοίκησής του, δεν φαίνεται να σέβεται τις καταγγελίες και τους κινδύνους που ανέφερε στις καταγγελίες του αυτές. Και θα περιμέναμε, εφόσον ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Καθαριότητας προέρχεται από το Χαλκούτσι, τουλάχιστον να άρχιζαν από εκεί το μεγαλόπνοο έργο απομάκρυνσης όλων των επιβαρυντικών και επικινδύνων υλικών για την δημόσια υγεία και την Πολιτική Προστασία.

Αυτή είναι η σημερινή εικόνα από οικισμούς του Χαλκουτσίου, παρόλο που τα σπίτια είναι αδειανά τα περισσότερα και οι κάτοικοι τα έχουν εγκαταλείψει μετά τις καλοκαιρινές διακοπές τους, δείχνουν αυτή την εικόνα.

Φανταστείτε το βαθμό δυσκολίας που αντιμετώπισε η προηγούμενη Δημοτική Αρχή με όλους σχεδόν τους κατοίκους οικιστές και τις παραθεριστικές τους κατοικίες γεμάτες από κόσμο.

Η προσπάθεια που καταβάλλεται είναι τεράστια από τα στελέχη και τους εργαζόμενους του Δήμου Ωρωπού. Τα διαθέσιμα μέσα, το προσωπικό, και η αρνητική διάθεση συνεργασίας των περισσοτέρων οικιστών και κάτοικων της περιοχής μας, θα οδηγούν πάντα στην εικόνα που παρουσιάζουμε σήμερα. Είναι κάτι που ποτέ δεν θα εκλείψει, αν δεν ληφθούν δραστικά μέτρα αστυνόμευσης και τήρησης των κανονισμών.

Κάτι που το γνώριζαν οι κύριοι που σήμερα διοικούν τον Δήμο μας και ποτέ δεν αισθάνθηκαν την ανάγκη να βοηθήσουν και να συμπαρασταθούν στους ανθρώπους που μοχθούσαν καθημερινά για την αλλαγή αυτής της θλιβερής εικόνας. Τουναντίον με συνεχής καταγγελίες, προσφυγές, μηνύσεις, και δυσφημιστικά δημοσιεύματα και αναφορές, προσπάθησαν για πέντε συνεχόμενα χρόνια να φθείρουν την Δημοτική Αρχή και να εκθέτουν συνεχώς τα στελέχη της.

 

 

Το σημερινό μας κείμενο,  είναι αφιερωμένο για κάποια από τα στελέχη της νέας Δημοτικής αρχής, που αποδεδειγμένα δεν κατάφεραν να προσφέρουν τίποτα σε αυτό τον τόπο, από όποια θέση διοίκησης και αν κλήθηκαν. Το μόνο που κατάφεραν να αφήσουν πίσω τους, ήταν η καταστροφή, δεκάδες νοικοκυριά και επιχειρήσεις στο χείλος του γκρεμού και οικογένειες συμπατριωτών μας σε ολική απόγνωση.

Για αυτά τα στελέχη,  θα υπάρχει μηδενική ανοχή. Από την πρώτη στιγμή.

Έφτασε η στιγμή να γνωρίσουν όλοι οι συμπολίτες μας ποιοι και για ποιους λόγους αναζητούν με τόση μανία την εξουσία και τι είναι διατεθειμένοι να κάνουν για αυτό…

Θα είμαστε εδώ, δίπλα τους, κοντά τους, όσο και αν προσπαθούν να μας φιμώσουν με αγωγές και δικαστήρια.

ΕΔΩ!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here