Στερνή μου γνώση, να σε είχα πρώτα…

0
1170

Μία ερώτηση απευθύνει προς τα μέλη του ΔΗΜΟΤΙΚΟΎ ΣΥΜΒΟΥΛΊΟΥ των ομάδων του Κου Ρούσση και του Κου.Καμπιώτη…

Ποιος; Μα ο Κύριος Βασίλης φυσικά… από τον Αυλώνα.

«… Αγαπητοί και σεβαστοί ΣΎΜΒΟΥΛΟΙ, υιοθετείτε την θέση του εκφραστή των Συνδιασμών σας, του ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΉ, όσον αφορά τον τρόπο διεξαγωγής και αντιμετώπισης των Δημοτικών Συμβουλίων από μέρους σας??
Είναι δυνατόν να βγείτε στους ανθρώπους που σας ψήφισαν και να τους πείτε πως δεν θα πάτε στα ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΎΛΙΑ γιατί δεν σας αρέσει η φάτσα του ΓΙΑΣΗΜΑΚΗ και των Συνεργατών του!!! Γιατί, δεν μπορείτε στα σοβαρά να ισχυρίζεστε κάτι άλλο, πριν καν δείτε τα θέματα!!!!…»

Ποιος τα ρωτάει αυτά;                    Ο άνθρωπος που την κ@λοτούμπα την έχει ανάγει σε καθημερινή άσκηση. Να ρωτήσουμε και εμείς κάτι κ.Βασίλη;                                                                                                                                Ποια είναι σήμερα η άποψη σου για τον κ.Γιασημάκη και τα στελέχη του; Ρωτάμε για σήμερα, διότι πριν μερικά χρόνια, μας παρουσίαζες τους επιδόξους σωτήρες, ανίκανους, γλαφυρούς, άτολμους, ανεπαρκείς, ανήμπορους να πάρουν πρωτοβουλίες, αποφάσεις και τελικά να διαδραματίσουν ρόλους στην διοίκηση του Δήμου.

Ποτέ; Πριν ελάχιστα χρόνια έγραφες, κατακεραυνώνοντάς τους:

«… Ο κ. Γιασημάκης  ακολουθώντας το ρητό ‘’πέσε πήτα να σε φάω’’ περιμένει για άλλη μια φορά να γίνει  δήμαρχος από τα λάθη του δημάρχου. Όμως  όταν είσαι ο εκφραστής του δεύτερου μνημονιακού κόματος της συγκυβέρνησης στην περιοχή,τι πολιτικό λόγο να αρθρώσεις. Μόνο για κάτι κάρτες ελεύθερης διέλευσης γιά τα διόδια το πολύ πολύ να πείς και  αυτό με το ζόρι. Βέβαια ανακοινώ σεις,  δελτία τύπου  με περιεχόμενο ‘’συντασσομαι’’ ή ‘’συνεταξάμην τω Γιώργω’, βλέπουμε, δόξα το Θεό. Για την ανεργία,για την δήμευση των περιουσιών,για το ξεπούλημα της πατρίδας μας ούτε κουβέντα!!!  κ. Μπαλόκα είσθε αντιμνημονιακός? ΣΟΒΑΡΑ? Από πότε?Πότε βγήκατε να ρωτήσετε την κοινωνία για τα προβλήματά της όλα αυτά τα χρόνια πού είσθε αντιπολίτευση.Γλαφυρά  κείμενα  είσθε κύριε και τίποτε άλλο…»

Δικά σου λόγια ήταν. Τα θυμάσαι;

Ποτέ δεν έκανες αναφορά επίσης, στον πολυγραφότατο πολιτικό σου βίο όταν την ιδία πρακτική αυτή η ομάδα την είχαν κάνει καθημερινό φαινόμενο και κρυβόντουσαν πίσω από δένδρα και θάμνους μετρώντας τους Δημοτικούς συμβούλους, έτσι ώστε να μην προσφέρουν με την συμμετοχή τους στην απαρτία και να ακυρώνονται τα Δημοτικά Συμβούλια.

Να μην αναφερθούμε στις αστειότητες που συναντήσαμε κατά την προηγούμενη Δημοτική θητεία όταν οι ίδιοι άνθρωποι μπαχαλοποίησαν την οικονομική επιτροπή και κατάφεραν να μην συνεδριάζει για περίπου 6 μήνες…

Αυτά τα ξέχασες γρήγορα, δεν σε συμφέρουν να τα θυμάσαι. Έρχεσαι σήμερα και εγκαλείς στην Δημοτική τάξη τους συμβούλους της αντιπολίτευσης προσπαθώντας να μετατοπίσεις τις ευθύνες. Γιατί δεν εξηγείς τους λογούς που φτάσαμε σε αυτό το σημείο, στους λιγοστούς συνδημότες μας που σε διαβάζουν;

Γιατί δεν εξηγείς πως για ακόμα μια φορά φανήκατε ανακόλουθοι των λόγων, των υποσχέσεων και των υπογραφών σας με τους ανθρώπους που σας έφεραν στην διοίκηση του Δήμου. Πως για ακόμα μια φορά «πουλήσατε» τα στελέχη που τους τάξατε «λαγούς με πετραχήλια» μετά την πρώτη εκλογική αναμέτρηση και για πολλοστή φορά καταφέρατε να τους κοροϊδέψετε και αυτούς αποκλείοντάς τους από μνημόνια συνεργασίας και προεκλογικές συμφωνίες.

Και σήμερα προσπαθείτε να τους χρησιμοποιήσετε για ακόμα μια φορά κάνοντας πάλι την δουλειά σας, παρακαλώντας και εκλιπαρώντας να τηρήσουν τον λόγο τους προς την κοινωνία και τους θεσμούς.

Διαπράττεται κάποια παρανομία και δεν το αντιλαμβανόμαστε; Υφίσταται κάποια άνομη πράξη κατά των διαδικασιών, των υποχρεώσεών τους, των αποφάσεων; Είναι παράνομη η στάση τους;

Και φυσικά όχι! Η στάση τους, αποτελεί μια νόμιμη, πολιτική στάση διαμαρτυρίας, έναντι στην κοροϊδία και την απαξίωση που εισέπραξαν από τα στελέχη και τους συνεργάτες σου. Αντιλήφτηκαν πολύ γρήγορα την ανικανότητα των συναδέλφων σου, που στηρίζονται μόνο στο ψεύδος και την κοροϊδία και αποφάσισαν να διαδραματίσουν ρόλους πρωταγωνιστικούς, μέσω των διαδικασιών και δυνατοτήτων που τους επιτρέπει ο νέος νόμος της Αυτοδιοίκησης του Κλεισθένη.

Τόσο απλά είναι τα πράγματα, όσο τα αντιλαμβάνονται οι μέσοι Δημότες. Είναι δύσκολο να κατανοήσετε πως ο Νέος Δήμαρχος και η Δημοτική του ομάδα, είναι ανίκανη να εμπνεύσει, να επιστήσει την σοβαρότητα να πείσει για τις προθέσεις και τις μελλοντικές πράξεις της.

Η  πολιτική στάση «πέσε πίττα να σε φάω»,  δεν ταιριάζει στα χαρακτηριστικά διοίκησης που απαιτεί ο τόπος μας. Και αυτό έγινε άμεσα αντιληπτό πρώτιστα από τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου. Συντομότατα θα το εμπεδώσουν και οι πολίτες του τόπου μας.

Πολύ σύντομα…

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here