Αναζητείται Εμπιστοσύνη…

0
973

Εκεί που έγραφαν(εκεί στο OROPOSVOICE) με συχνότητα, όσα και τα Δελτία θυέλλης, απογοητευμένοι από τους αναγνώστες που μπαίνουν στον κόπο να τους διαβάζουν, τώρα δεν τους προλαβαίνουμε! Μπράβο παιδιά, το πάτε καλά!                   Ένας αέρας ανανέωσης πνέει στην ομάδα σας υιοθετώντας ένα νέο τρόπο γραφής στα τελευταία κείμενα σας. Αντιλαμβανόμαστε πως έχετε ανανεώσει την συντακτική σας ομάδα. Διακρίνουμε πλουραλισμό, άλλο ύφος, νέα προσέγγιση στα γεγονότα. Την κυριότερη αλλαγή όμως δεν έχουμε ακόμα αντιληφτεί. Αυτήν που είσθε υποχρεωμένοι να καταλάβετε πρώτα εσείς και μετά οι λιγοστοί αναγνώστες σας…. ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΕΙΣΘΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ!

Ξεκολλήστε από τα χνάρια του παρελθόντος με την μόνιμη, κακή, κακομοίρικη αυτή γραφή. Γράψτε για εσάς, τα στελέχη σας, τους κορυφαίους και μη παράγοντες του συνδυασμού σας, τους πάνσοφους συμβουλάτορες σας και όλους αυτούς τους απίθανους λαμπρούς αστέρες που περιτριγυρίζουν τον επικεφαλής σας και νέο Δήμαρχο. Αφήστε εμάς να παπαγαλίζουμε, ανώνυμα ή επώνυμα, και ενημερώστε τον κόσμο για τις πράξεις διοίκησης σας.                                                                      Και το βασικότερο.                                                                                                            Κάντε την αρχή και συστηθείτε πρώτοι, αφού ενοχλήστε διαχρονικά με την ανωνυμία στο ιντερνέτ. Σας προκαλούμε και εμείς θα ακολουθήσουμε.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ…

Με ένα κείμενο απόλυτης αποσύνδεσης με την πραγματικότητα, οι φίλοι της συντακτικής ομάδας του OROPOSVOICE, προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα και να καλύψουν την επικοινωνιακή γκάφα της ομάδας διοίκησης και του αιμοσταγούς εκπροσώπου της, Ξύλινου Διαμορφωτή.

Και ενώ ο ένας και μοναδικός θυμήθηκε την καταστροφική πυρκαγιά στον Κάλαμο του 2017, αυτοί κάνουν αναφορές σε Γαϊδούρια και Κοράκια. Αυτές οι σκέψεις περιστρέφονται στους εγκεφάλους τους, αυτά διατυπώνουν  στα κείμενα τους. Τι σφαλιάρες επικαλείστε, τι άδεια ταμεία και τεράστιες υποχρεώσεις, τι μηχανισμούς, υποσχέσεων, ρουσφετιών, ομηριών και καταστρατηγήσεων… και άλλα διάφορα που θα κληθείτε σύντομα να αποδείξετε στους πολίτες του τόπου μας και προβλέπουμε τεράστια γέλια σε λίγο καιρό…

Και μετά;                                                                            Μετά σε μια άνευ προηγούμενου αναφορά στο παρελθόν θυμήθηκαν της εκλογές του 2010, την πιο τραγική διαχειριστική τετραετία που έζησε ο τόπος μας, καθώς και μια απλούστευση του εκλογικού αποτελέσματος που θα διδάσκεται σύντομα στα νηπιαγωγεία. Να τους υπενθυμίσουμε πως προβλήματα κυβερνησιμότητας και απαρτίας, δεν υπήρξαν τότε. Καμία ομάδα διοίκησης δεν είχε την ανάγκη του δευτέρου και τρίτου συνδυασμού, καθώς μπορούσε εύκολα να διαχειριστεί και να υλοποιήσει την πολιτική της. Έτσι ήταν ο νόμος, έτσι λειτουργούσε όλη η Ελλάδα.

 

Αλλά να τους κάνουμε την χάρη και να σεβαστούμε τους εγκεφαλισμούς και τις λαϊκίστικες σκέψεις τους. Να ζητήσει την συνεργασία ποιών ο Δήμαρχος κ.Θωμάς Ρούσσης; Της αξιωματικής αντιπολίτευσης που έμεινε ακέφαλη από την πρώτη στιγμή θυμίζοντας σκορποχώρι, ντροπιάζοντας την επιλογή χιλιάδων συνδημοτών μας; Η μήπως να συνεργαστεί με τον αιώνιο τρίτο που αποχαυνωμένος και απογοητευμένος από το εκλογικό αποτέλεσμα, έψαχνε να βρει θαρραλέο δόκιμο επικεφαλής να του δώσει τα κλειδιά του συνδυασμού;

Προφανώς οι δημοκρατικές ευαισθησίες δημιουργήθηκαν το 2019, με την εφαρμογή του αστείου νόμου της απλή αναλογικής. Αυτού του νόμου που άλλαξε ριζικά το πολιτικό σκηνικό του τόπου και έδωσε ευκαιρίες σε κάποιους να οραματίζονται πως μπορούν να γίνουν οι ρυθμιστές των παραμέτρων της τοπικής εξουσίας. Κάποιων που πίστεψαν σε απίστευτες υποσχέσεις, κατάπτυστες συμφωνίες, και κούφια λόγια. Σήμερα βέβαια γυρίζουν με υπεύθυνες δηλώσεις στα χέρια, βρίζοντας και καταριόντας την Νέα Δημοτική Αρχή και τα στελέχη της, που εύκολα και αδικαιολόγητα πίστεψαν.

Το ζητούμενο βέβαια ήταν και είναι, η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ. Για λόγους που αδυνατούμε πραγματικά να κατανοήσουμε, την κέρδισε η ομάδα του σημερινού Νέου Δημάρχου. Τουλάχιστον στο μεσοδιάστημα των εκλογικών Κυριακών. Και αυτός είναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ, που σήμερα καλούνται να διοικήσουν τον Δήμο Ωρωπού.

Σήμερα τα δεδομένα είναι διαφορετικά.                                                                         Αυτή την πρόσκαιρη ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ την απώλεσαν πολύ γρήγορα. Δυστυχώς για κάποιους που εμπιστεύτηκαν λάθος ανθρώπους δεν φρόντισαν να ρωτήσουν για ανάλογες περιπτώσεις του προσφάτου παρελθόντος. Τότε που δεν υπήρχε η ανάγκη των συνεργασιών, αλλά κάποιοι για δικούς τους λόγους τις επιδίωκαν και τις αναζητούσαν. Αλλά και τότε με την άτολμη πολιτική συμπεριφορά τους, την άνευρη διαχειριστική ικανότητά τους, το ανούσιο διαγραφόμενο πολιτικό τους μέλλον, έκαναν πίσω αποκρύπτοντας συμφωνίες και διαγράφοντας για άλλη μια φορά…  δηλώσεις. Και σήμερα, αυτοί οι ίδιοι άνθρωποι επιζητούν την εμπιστοσύνη των συναδέλφων τους, για να μπορέσουν να διοικήσουν. Σε επαναλαμβανόμενα δείγματα γραφής κακών συμπεριφορών, επιζητούν ισορροπίες, συνεργασίες, συμπράξεις.

Όσο και αν θέλετε να υποβαθμίζετε την προηγούμενη Δημοτική Αρχή και τον Δήμαρχο, αυτοί οι άνθρωποι κατάφεραν να υλοποιήσουν πολιτικές και αποφάσεις που δεσμεύτηκαν έναντι των πολιτών του Ωρωπού. Κάποιες από αυτές τις δεσμεύσεις τους θα τις βλέπετε καθημερινά μπροστά σας, όπως τα μεγάλο έργο οδοποιίας που θα πραγματοποιηθεί. Αποδείχτηκε άλλωστε και αποτυπώθηκε ξεκάθαρα στον πρώτο γύρο των εκλογών. Υπήρξαν η κύρια προτίμηση των ψηφοφόρων και εσείς κρυβόσασταν για δυο μέρες αποσβολωμένοι.

Σε δεινή θέση σήμερα, βρίσκεστε εσείς και τα στελέχη σας, που με άθλιες συμπεριφορές διαγράψατε δεσμεύσεις και υποσχέσεις, πρώτα σε συναδέλφους σας και πολύ σύντομα στον κόσμο που σας πίστεψε. Είναι φυσικό επακόλουθο και δυστυχώς μη αναστρέψιμο.

Όσων αφορά εμάς, μας χαρακτηρίζει τεράστιο κουράγιο και υπομονή, διότι έχουμε μάθει στα δύσκολα και το αποδεικνύουμε καθημερινά. Επίσης είμαστε εδώ να πληρώσουμε και τον λογαριασμό, από όπου και όποιων ζητηθεί. Σε οποιοδήποτε επίπεδο, πολιτικό, νομικό, κοινωνικό.

Τον λόγο μας όμως θα τον τηρήσουμε, με οποιοδήποτε αντίτιμο. Εδώ θα γράφουμε μόνο αλήθειες και θα αναλαμβάνουμε κάθε φορά το κόστος. Όσο βαρύ και αν είναι, όσο και αν πονάει προσωπικά.

Γι’αυτό άλλωστε μας αγαπάνε και μας διαβάζουν με μανία. Και πρώτοι από όλους εσείς…

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here