Είναι πράγματι φτηνό και άθλιο να θέλεις να κοροϊδεύεις ανθρώπους που σε πίστεψαν, ακόμα και σήμερα…

0
761

Γράφει στο τελευταίο κείμενό του, ο αποστολέας της καταστροφής και ξύλινος διαμορφωτής κατά παραγγελία κείμενο των εντολέων του:

«… Αν καιγόταν το σπίτι του και χάνονταν οι προσπάθειες μιας ολόκληρης ζωής, θα χειροκροτούσε ΩΣ ΕΡΓΟ μιας δημοτικής αρχής, αν τα χρήματα του ΠΟΝΟΥ του… έγιναν ΔΡΟΜΟΙ σε… αγωνίες ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗΣ;;;…»  

 Μα ποιοι μιλάνε για εγκατάλειψη; Αυτοί που δεν εμφανίστηκαν στα Δημοτικά Συμβούλια να ψηφήσουν τις εισηγήσεις για τις αποκαταστάσεις μετά τα καταστροφικά γεγονότα της πυρκαγιάς του 2017;

Αυτοί που αδιάφοροι περιέπαιζαν τους συνδημότες τους, ειδικά στον Κάλαμο, όταν αρνήθηκαν να παραστούν σε Δημοτικό Συμβούλιο που συγκλήθηκε τις αμέσως επόμενες ημέρες και αφορούσε έργα αποκατάστασης υποδομών της περιοχής;

Αυτοί που προτίμησαν να κάνουν βόλτες στις παραλίες εκείνη την ημέρα και να γυρίζουν στα καφενεία παρακολουθώντας ποδοσφαιρικό παιχνίδι της αγαπημένης τους ομάδας;

ΑΥΤΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ!

Και εκπροσωπώντας τους επάξια, εκφράζει την πλήρη ταύτιση του με την σημερινή ομάδα διοίκησης μεταφέροντας τις σκέψεις και τον λόγο τους, με την εξής διατυπωση:

<<… ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΡΓΑ, αποτέλεσμα ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ περιουσιών και περιβάλλοντος… είναι πολύ ΦΤΗΝΟ και ΑΘΛΙΟ να διεκδικεί την πατρότητά τους η… ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ δημοτική αρχή!!!…>>

 

Αυτοί ήταν οι λόγοι της συνεχούς άρνησης πέντε ολόκληρα χρόνια σε κάθε πρόταση της Δημοτικής Αρχής που αφορούσε αναπτυξιακά έργα, έργα υποδομών και κάθε προσπάθεια καλυτέρευσης της ζωής των συνδημοτών μας. Κατάφεραν να μην ψηφήσουν ούτε ένα έργο που εισηγήθηκε η Δημοτική Αρχή. Πέντε συνεχόμενα έργα μηδενισμού, απαξίωσης και έλλειψης υπευθυνότητας, από τα έδρανα της αντιπολίτευσης. Σήμερα που καλούνται να διοικήσουν, αντιλαμβανόμενοι το κόστος της απραξίας και της αδράνειας που πρέπει να αποποιηθούν, προσπαθούν με επικοινωνιακά τρικ να οικειοποιηθούν το έργο της Προηγούμενης Δημοτικής Αρχής που δεν κατάφερε να ολοκληρώσει στην ώρα της.

Είναι τέτοιο το θράσος τους, που μοστράρουν στις κάμερες μπροστά στο έργο της νέας οδοποιίας που ξεκίνησε πρόσφατα και προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις πως πρόεκυψε από δικές τους ενέργειες. Ένα έργο που και σε αυτό είχαν αρνηθεί την υλοποίηση του, για λογούς που μόνο αυτοί κατανοούν και ο απίθανος εκφραστής τους.

Απόδειξη, τα πρακτικά του Δημοτικού συμβουλίου της 12-12-2018.                             Τα συμπεράσματα δικά σας…

 

                                                      ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

Από το αριθμ.23/12-12-2018 Πρακτικό  Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ωρωπού.

 

                                    Αριθμός Απόφασης  313/2018 

 

 Θέμα:« Έγκριση της μελέτης με τίτλο: «Ανακατασκευή, αποκατάσταση οδοποιίας Δήμου  Ωρωπού έπειτα από την καταστροφική πυρκαγιά του Αυγούστου 2017» και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης του έργου».

 

Στο Μαρκόπουλο Ωρωπού και στο Πνευματικό Κέντρο της Δημοτικής Κοινότητας Μαρκοπούλου  Ωρωπού, σήμερα στις δώδεκα (12) Δεκεμβρίου 2018, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00 συνήλθε σε τακτική συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο Ωρωπού,

ΕΙΣΗΓΟΥΜΑΙ 

1-Την έγκριση της μελέτης με τίτλο: «Ανακατασκευή, αποκατάσταση οδοποιίας Δήμου  Ωρωπού έπειτα από την καταστροφική πυρκαγιά του Αυγούστου 2017»,προϋπολογισμού 6.868.291,30€, πλέον 1.648.389,91€ για Φ.Π.Α. 24%, ήτοι συνολικής δαπάνης 8.516.681,21€ συμπερ. ΦΠΑ 24%. 

2-Τον καθορισμό  του τρόπου εκτέλεσης του ως άνω έργου τον ανοιχτό διεθνή διαγωνισμό βάσει της παρ. 3 του άρθρου 27 του Ν. 4412/2016.

Ακολούθησε διαλογική συζήτηση μεταξύ των μελών του Δημοτικού    Συμβουλίου των οποίων οι απόψεις και τοποθετήσεις τους αναλυτικά είναι καταγεγραμμένες στα απομαγνητοφωνημένα πρακτικά της συνεδρίασης.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος κάλεσε το Σώμα να αποφασίσει σχετικά.

 

 ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ  ΚΑΤΑ  ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ

1-Εγκρίνει τη μελέτη με τίτλο: «Ανακατασκευή, αποκατάσταση οδοποιίας Δήμου  Ωρωπού έπειτα από την καταστροφική πυρκαγιά του Αυγούστου 2017» συνολικού προϋπολογισμού 8.516.681,21€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%.

2-Καθορίζει ως τρόπο εκτέλεσης του έργου τον ανοιχτό διεθνή διαγωνισμό βάσει της παρ. 3 του άρθρου 27 του Ν. 4412/2016.

3-Εξουσιοδοτεί τον Δήμαρχο για κάθε περαιτέρω ενέργεια.

 …μειοψηφούντων των Δημοτικών Συμβούλων κ.κ  Γιασημάκη, Αρμυριώτη, Παπαγιάννη, Δημητρίου Επαμεινώνδα, Χασιώτη Παναγιώτη, Γαζβινιάν Ανδρέα και Τζεβελέκου Νικολάου για τους λόγους που ανέφεραν στις τοποθετήσεις τους…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here