Μιχάλης Τόλιας… “ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΩ ΑΝΟΙΚΤΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ”

0
1020

 

Σε ένα Δ.Σ. που ολοκληρώθηκε σε δύο ημίχρονα ακούσαμε τα πάντα!!
Σωστά-λάθος, αλήθεια-ψέματα, αυτό θα το κρίνουν οι αρμόδιες αρχές όπου και προσφεύγουμε. Το σίγουρο είναι ότι κανείς μα κανείς δεν μπορεί να σπιλώνει ονόματα και υπολήψεις στο βωμό των ανούσιων εντυπώσεων και του θεαθήναι, όπως δεν μπορούν να βράσουν όλοι στο ίδιο καζάνι!
Ο Καθένας από εμάς, θα κριθεί για την διαχείριση του χαρτοφυλακίου του και θα υποστεί τις όποιες συνέπειες, από εκεί που πρέπει και από αυτούς που πρέπει.
Αυτή, η Νέα Δημοτική Αρχή, υποστηριζόμενη με το δεκανίκι της σύμπραξης και έχοντας σημαία την διαφάνεια, όπως έλεγε, για να μπορέσει να κερδίσει τις εκλογές στον δεύτερο γύρο, παπαγαλίζει την άποψη, πως βάλαμε για δουλειά κόσμο και κοσμάκη, με τρίμηνες συμβάσεις. Για να δούμε τι θα κάνουν και τι θα πουν στους δικούς τους, όταν με το καλημέρα, άμα κάνεις μια βόλτα στα γραφεία, θα βρεις υποψήφιους και αυλικούς τους! Και το λέω σε όλους εσάς που σας έταξαν και σε άλλους τόσους που λέγατε, ότι όλα τα πράττουμε χωρίς διαφάνεια και μας κατακρίνεται .

Καλόν είναι, να μη ξεχνάτε πως, στον πρώτο γύρο των εκλογών, ο Συνδυασμός ‘Πρώτα ο Δημότης’, ήρθε πρώτος, χωρίς κανένα απολύτως δεκανίκι και οι έδρες μοιράστηκαν εξίσου. Αυτό δείχνει, πόσο αγωνίστηκαν ψηφοφόροι και υποψήφιοι.
Όσον αφορά τα στοιχεία του χαρτοφυλάκιο μου, όπως και των λοιπών συναδέλφων είναι στην διάθεση της κάθε αρμόδιας αρχής.

ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΩ ΑΝΟΙΚΤΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ να κάνετε ενδελεχή έλεγχο για τον τρόπο διαχείρισης μου. Με τον όρο βέβαια, ότι μεμπτό βρεθεί να ειπωθεί σε ανοικτό δημόσιο διάλογο στο Διοικητικό Συμβούλιο του Δήμου και όχι στα καφενεία με κάθε λογής πολύχρωμα παπαγαλάκια.

Γιατί αλήθεια είναι, πως μέχρι στιγμής, στις φανφάρες κερδίζετε κατά κράτος. Να δούμε όμως και το “δια ταύτα” .
Καλό μήνα σε όλους σας και καλή δύναμη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here