Η ομάδα που έγινε επιτροπή…

0
1047

Από  OroposVoice6 Οκτωβρίου 2019 …. Η Συντακτική Ομάδα του Oropos Voice.

Από  OroposVoice-11 Οκτωβρίου 2019  … Η Συντακτική Επιτροπή του Oropos Voice.

Συνταρακτικές αλλαγές στις τάξεις της αντίπαλης ομάδας υπεράσπισης του Δημοτικού έργου. Αναβάθμιση; Ανανέωση; Εξέλιξη; Βελτίωση; Αναπροσαρμογή; Νέες προσθήκες; Νέα προοπτική;… Τι αλλάξατε βρε παιδιά και από συντακτική ομάδα γίνατε συντακτική επιτροπή; Και τι επιπτώσεις θα έχει αυτό άραγε στα ματάκια μας;         Διότι από αυτά που διαβάσαμε στα τελευταία κείμενά σας, τον ίδιο ξύλινο λόγο χρησιμοποιείται με λίγες εικασίες ανάλογες αναπόδεικτων μαθηματικών θεωρημάτων και ενός απροσδιορίστου ειρωνικού ύφους με λαϊκίστικους αστεϊσμούς και ένα μειδίαμα που δείχνει μια υπεροψία προσπαθώντας να καλύψει την άγνοια των αρθρογράφων για τα πραγματικά γεγονότα.

Δηλαδή τα ίδια και χειρότερα!

Γράφουν λοιπόν τα «αετόπουλα» της Συντακτικής Επιτροπής πως:

<<… Εννοείτε βέβαια, πως καμιά απόφαση του δημοτικού συμβουλίου δεν έχει επιστρέψει πίσω ,ως απαράδεκτη. Υπάρχουν κάποια θέματα που αναβλήθηκαν, για λίγο, προκειμένου να συνταχθεί η εγκύκλιος (που ετοιμάζεται),της Νομοπαρασκευαστικής Επιτροπής του Υπουργείου Εσωτερικών, που αφορά τον καθορισμό της σύνθεσης της Επιτροπής Παρακολούθησης των Προγραμματικών Συμβάσεων με την Περιφέρεια…>>

Τότε γιατί ρε δαιμόνιοι ρεπόρτερ, έχουμε τα παρακάτω επαναλαμβανόμενα θέματα στο Συμβούλιο της προσεχούς Τρίτης 15 Οκτωβρίου;

<<… ΘΕΜΑ 3ο: Ορθή επανάληψη της υπ.αριθμ.161/2019 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου περί ορισμού Διοικητικού Συμβουλίου  του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία  Σχολική Επιτροπή  Α/βάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ωρωπού.
Εισηγητής: Ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Γιασημάκης.
ΘΕΜΑ 4ο:Ορθή επανάληψη της υπ.αριθμ.162/2019 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου περί ορισμού Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία Σχολική Επιτροπή Β/βάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ωρωπού.
Εισηγητής: Ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Γιασημάκης.
ΘΕΜΑ 5ο: Ορθή επανάληψη της υπ.αριθμ.171/2019 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου περί ορισμού Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού Περιβάλλοντος & Λειτουργίας Παιδικών  και Βρεφονηπιακών Σταθμών Δήμου Ωρωπού.
Εισηγητής: Ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Γιασημάκης.
ΘΕΜΑ 6ο: Ορθή επανάληψη της υπ.αριθμ.172/2019 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου περί ορισμού Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. με  την επωνυμία «Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Σκάλας  Ωρωπού».
Εισηγητής: Ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Γιασημάκης.
ΘΕΜΑ 7ο: Ορθή επανάληψη της υπ.αριθμ.173/2019 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου  περί ορισμού Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου Ιδιωτικού Δικαίου  με την επωνυμία «Κοινωφελής Επιχείρηση  Δήμου Ωρωπού». 
Εισηγητής: Ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Γιασημάκης…>>

Επειδή τα εισαγάγατε όλα όπως έπρεπε στο προηγούμενο συμβούλιο και πήρατε σωστές αποφάσεις; Ήταν όλα σωστά;

Είσθε για γέλια πραγματικά. Η αστείρευτη αυτοδιοικητική σας πείρα, έλαμψε για ακόμα μια φορά!
<<… Ομιλούν ακόμα οι άνθρωποι που άφησαν φεύγοντας, απλήρωτους τους υπαλλήλους Αορίστου χρόνου, μιας και «ξέχασαν» να υπάρχουν χρήματα στον σχετικό κωδικό του προϋπολογισμού…>>, γράφουν

 Ανενημέρωτοι όπως πάντα, ξέχασαν πολύ γρήγορα πως δεν παρέστη η ομάδα τους στο τελευταίο συμβούλιο της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής στις 27 Αυγούστου για την αναμόρφωση του Προϋπολογισμού, όπου θα μεταφέρονταν τα χρήματα των συμβασιούχων για να πληρωθούν. Για άλλη μια φορά έπαιξαν κρυφτούλι, δεν εμφανιστήκαν όταν ο πρώην Αντιδήμαρχος κ.Βελτανιώτης Δημήτρης,  πήρε την εξασφάλιση του σημερινού Δημάρχου και των στελεχών του ότι θα παραστούν και τελικά, ακόμα τους περιμένουν. Φαιδρά και επικίνδυνα είναι όλα αυτά που διαδραματίστηκαν στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο με τις καταγγελίες και τα άριστα σκηνοθετημένα λαϊκιστικά μυθεύματα, που πρέπει να αποδείξετε πολύ-πολύ σύντομα.

Έχετε πολύ απόθεμα σανού, που ταΐζετε τους κλακαδόρους σας που παρατάξατε με μαεστρία να δημιουργήσουν κλίμα και να διακόπτουν “εντυπωσιασμένοι” από τις συνεχής “αποκαλύψεις”. Ταΐστε αυτούς που το έχουν περισσότερη ανάγκη, γιατί αν περιμένετε αρνί για το Πάσχα από την άλλη μεριά, ούτε προβατίνα δεν θα το γευτείτε.

ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ… περιμένει ο απλός κόσμος. Ανυπομονούμε να ρίχνουμε στο κενό κάθε σαθρό σας επιχείρημα με απτές αποδείξεις, σε ένα αντίλογο πραγματικό με μαρτυρίες και στοιχεία. Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί…

 

 Σημειωμα της ομαδας μας:

  1. Για τα ψηφαλάκια στο Πολυδένδρι, τις προεκλογικές φωτογραφίες που αναφέρετε και το σάπιο που οσμίζεστε, με πάσα ειλικρίνεια δεν γνωρίζουμε τίποτα. Γίνετε πιο σαφείς για να πάρετε απαντήσεις.
  1. Για την δεύτερη σοβαρότατη καταγγελία σας, αν πραγματικά υπάρχει τέτοιο γεγονός, δεσμευόμαστε πως θα είμαστε οι πρώτοι που θα το δημοσιοποιήσουμε. Δώστε τα στοιχεία και τα λέμε. Θα είμαστε οι πρώτοι που θα το βγάλουμε στον “αέρα”. ΥΠΟΣΧΟΜΑΣΤΕ…

 

 

Επειδή όμως είναι ακόμα ένα ψέμα που δημιούργησαν οι γνωστοί-άγνωστοι της εν λόγο περιοχής, δεν πρόκειται να εμφανίσετε τίποτα.

Ωστόσο θα περιμένουμε….

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΑΣ…                                                                Μιας και αναβαθμιστήκατε, σκεφτείτε και το ενδεχόμενο να αναλάβει κάποιος την ευθύνη της σύνταξης του site σας. Μανιωδώς καταγγέλλατε την ανωνυμία μιλώντας για κουκουλοφόρους, ανώνυμους υβριστές και διάφορα άλλα. Σήμερα που γνωρίζετε και πολύ σύντομα τα Ελληνικά Δικαστήρια θα κρίνουν τα γραφόμενα και τους υπευθύνους της ιστοσελίδας μας, καιρός είναι να γνωριστούμε καλύτερα. Περιμένουμε με μεγάλη αγώνια να δούμε ποιον θα βρείτε να φορτώσετε τις αρλούμπες που γράφετε κάθε φορά.

Και τότε θα πέσει πολύ γέλιο…

 

 

 

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here