ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ…

0
911

 

Φίλε κ.Βασίλη Μυλωνά.

Ευχαριστούμε για τις συμβουλές σας, αλλά από ότι σου παρουσιάζουμε βλέπεις πως οι αναγνωσιμότητες είναι ακόμα «τρελές». Όσο παράξενο και αν σου φαίνεται ο κόσμος μας επιλέγει να ενημερώνετε και να μαθαίνει τα Δημοτικά Δρώμενα. Και παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ομολογούμε, με τα έργα και τις πράξεις των μαθητευόμενων μάγων, που ακόμα δεν έχουν καταλάβει πως διοικούν και κάνουν αντιπολίτευση.

Να μην περιγράψουμε τα όσα τραγικά έχουμε δει στα δυο τελευταία Δημοτικά Συμβούλια. Εν μέσω φθηνού μελό τύπου Μάρθας Βούρτσης και Νίκου Ξανθόπουλου, μάθαμε πως δεν υπάρχει καρότσι στον Αυλώνα (από τον δικό σου) και παράλληλα πουλώντας παραμύθια προσπαθεί να πείσει πως κάνει έργο με ιδία μέσα και ιδίους πόρους(ακόμα μια χρηματοδότηση από την Προηγούμενη Αρχή).

Ο επόμενος έβαλε τα κλάματα που το λεωφορείο(κατά τους ισχυρισμούς του) έχει να αλλάξει 11χρόνια λάστιχα και μετακινείται το παιδί του με αυτό. Δεν μας είπε όμως ποιος οδηγός «καβαλάει» λεωφορείο να μεταφέρει 70ψυχές με φθαρμένα ελαστικά, αναλαμβάνοντας τις ευθύνες.

ΚΑΝΕΝΑΣ…από όσους ρωτήσαμε.

Ο επόμενος τραγικός(μιας και μιλήσαμε για «καβάλες»), προκαλεί να «δοκιμάσει» όποιον αμφισβητεί τον αντρισμό του. «Πάμε έξω να σε δοκιμάσω…» φώναζε (σεβόμαστε πρώτα τους εαυτούς μας και ύστερα την διαδρομή του στον Πολιτικό Βίο της περιοχής μας και δεν παίζουμε το βίντεο…)

Ο άλλος κούναγε το ρολόι προχθές και επικαλέστηκε τον Κώστα Βουτσά που τον έντυσαν Εμίρη και δώριζε ρολόγια μαϊμού στους ακολούθους του, εξηγώντας πως δεν έφερε καινούριες παροχές ύδρευσης η προηγούμενη Δημοτική Αρχή κατά την πενταετία που πέρασε. Από ποια δραστηριότητα δεν μας είπε. Από τις νέες οικοδομές ή από την αγοροπωλησία αγροτεμαχίων; Αν διαβάσει τα νούμερα των δραστηριοτήτων, θα καταλάβει…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ένας άκρατος λαϊκισμός, με τεράστιο μένος και κακία και εκφράσεις με λογισμούς που δεν συναντάς ούτε στην λαϊκή αγορά. Απίστευτες συμπεριφορές πραγματικά από ανθρώπους που συνολικά ξεπερνούν τα 225 χρόνια θητείας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, όπως επισήμανε ένας σύμβουλος. Και το χειρότερο από όλα είναι πως κάνουν λάθη σοβαρότατα (που εκπλήσσουν και εμάς) όπως με τα συμβούλια των Νομικών Προσώπων και τις ορθές επαναλήψεις,ή, την εμμονή τους να αλλοιώσουν την εισήγηση του Μιχάλη Χασιώτη, για να μην αναλάβουν το πολιτικό κόστος της άρνησης να επαναπροσλάβουν τους συμβασιούχους. Και μόλις την προηγούμενη ημέρα να πληρώνουν τον «κακό εργολάβο της αποκομιδής», που καταριόντουσαν για δυο χρόνια…(ο Γενάρης είναι κοντά)

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ!

Με αγωνία περιμένουμε να ακούσουμε αποκαλύψεις την ερχόμενη Κυριακή. Καταγγελίες με αποδείξεις, χαρτιά, έγγραφα, στοιχεία. Σοβαρές αποδείξεις και όχι γελοιότητες και απλουστεύσεις που μετά τον πρώτο εντυπωσιασμό προκαλούν γέλια. Λεονταρισμούς που προκαλούν θυμηδία, στερούμενους κάθε πολιτικής σοβαρότητας με φθηνές φαιδρότητες και άκρατο λαϊκισμό…

Όλα στο φως, πραγματικά. Εμείς είμαστε οι πρώτοι που εκλιπαρούμε να μάθουμε γεγονότα που στερούν την ανάπτυξη του τόπου μας. Και φροντίστε ο λόγος σας, να φτάσει σε κάθε σπίτι, σε κάθε γωνία του Δήμου μας. Το Βίντεο της συνάντησης αυτής θα πρέπει να υπάρχει στο ίντερνετ την επομένη στιγμή. Χωρίς περικοπές και σκηνοθετικά τερτίπια(όπως του γνωστού διαμορφωτή), αυτούσιος  και ολοκληρωμένος.

Ελπίζουμε επίσης, σαν επίλογο της μεθαυριανής συγκέντρωσης να περιγράψετε και τα επόμενα βήματα της διοίκησής σας. Ποιες κατευθύνσεις θα δώσετε στους συνεργάτες σας(350.000ε έκτακτη επιχορήγηση μαθαίνουμε στην ΚΕΔΩ, ΑΠΟ ΤΑ ΑΔΕΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ), ποιες είναι οι προτεραιότητες σας, τι κάνετε με τα δεκάδες έργα που είναι σε εξέλιξη και αφορούν πολύ κόσμο, ποιες δράσεις θα αναλάβετε για την προβολή και εξωστρέφεια των τουριστικών περιοχών μας και γενικά τρόπους διαχείρισης, σκέψεις, πρωτοβουλίες.

 ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ…

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here