ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΝΗΠΙΟ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟΝ ΩΡΩΠΟ

0
570

Ντίνα Κουτσούκου‎ προς:ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΝΗΠΙΟ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟΝ ΩΡΩΠΟ

Διαβάζοντας μια ανάρτηση χθες στο διαδίκτυο, γεννούνται πολλές απορίες στους φίλους αναγνώστες. Για να μην δημιουργούνται λαθεμένες εντυπώσεις και σίγουρα όχι από τις αξιοσέβαστες μητέρες των παιδιών μας που χρήζουν ειδικής αγωγής, αντιλαμβανόμαστε πως υπάρχει μια παρανόηση σχετικά με τον αν υπάρχει επίσημη πρόταση για την δημιουργία Ειδικού Νηπιαγωγού στον Ωρωπό και δεν υλοποιείται. <<…Θερμή παράκληση στη Δημοτική αρχή του Ωρωπου και στην αντιπολίτευση να σταματήσουν να μαλώνουν και να κοιτάξουν το καλό του τόπου! Από την πρωτοβάθμια που έχω μιλήσει εδώ και καιρό μου είπαν ότι από εκείνους είναι ολα ετοιμα τώρα πλέον είναι στα χέρια του Δήμου για να βρουν την κατάλληλη κτιριακή δομή για να στεγαστεί το Ειδικό νηπιαγωγείο!!! Και γω ερωτώ πόσο καιρο θα διαρκέσει όλο αυτό;;;;;;…>>

Σας διαβεβαιώνουμε πως ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΟΤΑΣΗ-ΕΙΣΗΓΗΣΗ, από την Νέα Δημοτική Αρχή και τον Πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής.

 Οποιαδήποτε άλλη πληροφόρηση, αγγίζει τα όρια του φανταστικού και κουτσομπολιά που κάποιοι μπορεί να διασπείρουν για ιδιοτελείς σκοπούς. Να είσθε σίγουρες πως, οποιαδήποτε πρόταση έρθει στο Δημοτικό Συμβούλιο του Ωρωπού για την Δημιουργία της Δομής, θα περάσει και θα ψηφιστεί ΟΜΟΦΩΝΑ!…  και καθολικά από όλες τις παρατάξεις.

Σε κάποια πράγματα που αφορούν τις ζωές των συνδημοτών μας και απαιτούν ιδιαίτερη ευαισθησία και ανθρωπισμό, δεν χωρούν πολιτικές. Όσες διαφορές και να χωρίζουν τις πολιτικές ομάδες, σε τέτοια θέματα υπήρξαν ενωμένες κατά το παρελθόν, αποδεδειγμένα.

Το ίδιο θα πράξουν και τώρα…

Συνάντηση του πρώην Δημάρχου Ωρωπου κ.Θωμά Ρούσση, λίγες ημέρες πριν την λειτουργία του ΕΝΕΕΓΥΛ…

Περιμένουμε την επίσημη πρόταση της νέας Δημοτικής Αρχής και είμαστε σίγουροι πως όλα θα πάρουν τον δρόμο τους, όπως στο παρελθόν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here