Οι γελοιότητες συνεχίζονται… και στον γραπτό λόγο.

0
831

Συνεχίζοντας το εμφυλιοπολεμικό κλίμα που συντηρούν σε κάθε Δ.Σ του Δήμου μας, εκφράζονται με τον ίδιο και χειρότερο τρόπο στις ανώνυμες σελίδες υποστήριξης τους. Με ένα μνημειώδη κείμενο πολιτικού  αμοραλισμού, καταφεύγουν σε πρωτοφανής εκφρασεις για προσωπικότητες και θεσμούς που τίμησαν την Τοπική Αυτοδιοίκηση και υπήρξαν πρώτη επιλογή για χιλιάδες δημοτών μας.

«Κλέφτες» αποκαλούν τον επικεφαλής και την προηγούμενη Δημοτική Αρχή σαν κύριο χαρακτηρισμό στην επικεφαλίδα τους και συνεχίζουν παρακάτω με απαξιωτικά «κοσμητικά επίπεδα» όπως ηγεμόνες, καταστροφείς, καταχραστές και άλλες ακατάληπτες εκφράσεις και συνειρμούς. Ένα προσβλητικό λιβελογράφημα από τους ανθρώπους που ζουν τα κοινά του τόπου μας από κοντά για πολλά χρόνια και σήμερα καλούνται να διοικήσουν τις τύχες της περιοχής.

Ο αρχισυντάκτης της «συντακτικής επιτροπής» σήμερα Δημοτικός Σύμβουλος και δεξί χέρι του Νέου Δημάρχου, φέρει ακεραία την ευθύνη για αυτά που γράφηκαν στο υβριστικό αυτό κείμενο.

Αποτελεί ντροπή και αίσχος, τέτοιου είδους κείμενα, για τον πολιτικό κόσμο της περιοχής μας που μπαίνουν στον κόπο να διαβάζουν και να προσπαθούν να ενημερωθούν για τα Δημοτικά πεπραγμένα της περιοχής μας. Θεωρούμε πως φέρουν ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που θέλουν να επιτύχουν, όταν με τόσο μίσος και απύθμενο θράσος,  χαρακτηρίζουν με αυτό τον τρόπο ανθρώπους που οδήγησαν διοικητικά τον Δήμο Ωρωπού κατά την τελευταία πενταετία και οι περισσότεροι από αυτούς για περισσότερα χρόνια στις τοπικές κοινωνίες τους. Και είναι ακόμα χειρότερο που τέτοιου είδους εξευτελιστικά κείμενα, υιοθετούνται από τις παραταξιακές σελίδες τους και ανθρώπους που είναι ταυτισμένοι με τον Νέο Δήμαρχο, ανερυθρίαστα και με τόση ευκολία.

Είναι ενδεικτικός ο πανικός που τους διακατέχει. Το αφήγημα της «καθαρότητας», της «κάθαρσης» και της «σκληρής τιμωρίας», σιγά σιγά ξεθωριάζει. Αρχίζοντας να καταλαβαίνουν πως οι δημότες μας ψήφησαν για να προκρίνουν Νέα Δημοτική Αρχή και όχι εισαγγελείς, οι πιέσεις γίνονται αφόρητες κάτω από το βάρος της ευθύνης της διοίκησης.  Τα συνεχή λάθη τους σε απλές αποφάσεις καταδεικνύουν την απειρία και τον λάθος τρόπο προσέγγισης απλών καθημερινών ζητημάτων. Εκτός του ότι δεν γνωρίζουν, δεν είναι και διατεθειμένοι να ακούσουν και την αντίθετη πλευρά, τυφλωμένοι από ένα πρωτόγνωρο εγωισμό και μια εγωπάθεια που διακατέχει την ηγετική ομάδα.

Πολύ σύντομα ο λογαριασμός της ανικανότητας τους, θα είναι εμφανέστατος στους Δημότες του Ωρωπού, που επέλεξαν ανθρώπους να διαχειριστούν τις τύχες του τόπου και όχι καφενόβιους δικαστές εκφραζόμενους με γελοίους χαρακτηρισμούς και εκφράσεις του τύπου που διατυπωθήκαν όπως στο πρόσφατο κείμενό τους.

Το προπαρασκευαστικό άλλοθι που προσπαθούν να κτίσουν, δικαιολογώντας την ένδυα και το σαθρό υπόβαθρο που έχουν στηρίξει την παράταξη τους, αποκαλύπτεται καθημερινά. Οι συνεχείς μεταξύ τους διαφοροποιήσεις των στελεχών, η μανία πρόκρισης των εν δυνάμει «Δημάρχων» της ομάδας τους και ο προσωπικός μονομερής τρόπος λειτουργιάς του καθενός από αυτούς, βάζει βόμβα στα θεμέλια του συνονθυλεύματος.

Είναι θέμα χρόνου να αρχίσουν οι διαφοροποιήσεις στην ομάδα που γεννήθηκε μέσω εσωστρέφειας και κυνικών παραχωρήσεων. Ένα κατασκεύασμα στηριγμένο στην προσωρινότητα των κορυφαίων στελεχών του και της εγωπάθειας που τους χαρακτηρίζει.

Και τότε θα έχουμε πραγματικές εξελίξεις…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here