Συνέντευξη του πρώην Δημάρχου Ωρωπού κ.Θωμά Ρούσση

0
621

Συνέντευξη έδωσε ο πρώην Δήμαρχος Ωρωπού κ.Θωμάς Ρούσσης στα ΚΑΠΗ των Νέων Παλατίων, την Κυριακή 10 Νοεμβρίου.

Στην κατάμεστη αίθουσα παρευρεθήκαν πολίτες και δημότες του Δήμου μας, όπου παρακολούθησαν τον πρώην Δήμαρχο να αναλύει και να απαντά με απλό καθημερινό λόγο σε όλες τις κατηγορίες και την επίθεση λάσπης που έχει εξαπολύσει η Νέα Δημοτική Αρχή, από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε την τύχη του Δήμου μας.

Οι  «μερικές αλήθειες» και τα μεροληπτικά στοιχεία που τροφοδότησαν και συνεχίζουν να διοχετεύουν στην κοινωνία του Δήμου μας με την μορφή φημών ο Νέος Δήμαρχος και τα στελέχη του, αποδειχτήκαν εύκολα πόσο αίολα και χαλκευμένα υπήρξαν. Ο πρώην Δήμαρχος με στοιχεία και πραγματικές αποδείξεις από τις υπηρεσίες του Δήμου μας και από το προσωπικό του αρχείο, αποκάλυψε τους τρόπους και την καταδιωκτική μανία της νέας αρχής στο πρόσωπο και τα στελέχη του.

Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουμε τις τραγελαφικές αναφορές σε καίρια σημεία που αφορούν διαχειριστικές πράξεις τις προηγούμενης αρχής και την ευκολία που απέδωσε την πραγματικότητα ο κ.Ρούσσης. Απόδειξε ξεκάθαρα την διάθεση των σημερινών διοικούντων να καταστρέψουν όποια προσπάθεια του παρελθόντος, να θίξουν προσωπικά και πολιτικά τα στελέχη του πρώην Δημάρχου και να ακυρώσουν προσωπικότητες, συνειδήσεις, ανθρώπους της κοινωνίας μας.

Ξεκινήσαμε και παρουσιάζουμε τον λόγο του πρώην Δημάρχου σε αποσπασματικά ΒΙΝΤΕΟ στις σελίδες μας στο FB(OROPOSNEWS.NET και Ομάδα Παρατηρητή).

Απαντήσεις συγκεκριμένες, στοχευμένες, τεκμηριωμένες και κυρίως με αληθείς αποδείξεις. Πραγματικές αποδείξεις για όλα και όχι αποσπασματικά.

Αξίζει πραγματικά να παρακολουθήσετε όλα τα ΒΙΝΤΕΟ και να αντιληφθείτε το μέγεθος της γενικής κατασυκοφάντησης και τον δαιμόνιο τρόπο που προσπαθούν να παρουσιάσουν «τις δικές τους αποδείξεις» με στοιχεία μεμονωμένα, αποσπασματικά, μεροληπτικά μόνο και μόνο για να δημιουργήσουν εντυπώσεις στην κοινή γνώμη. Ένας απίστευτος πόλεμος από «μεμονωμένες αλήθειες» καλά στημένες και σκηνοθετημένες από τον Μετρ του είδους.

Μια άλλη μέρα ξημέρωσε στον Ωρωπό. Ας ελπίσουμε στο μέλλον, αυτή πρωτοφανής μανία εξόντωσης, με προσωπικά χαρακτηριστικά για ανθρώπους που διοίκησαν και αποτέλεσαν βασική επιλογή των συνδημοτών μας να κατευναστεί. Χρειαζόμαστε ανθρώπους να αντιμετωπίσουν τα πολλά προβλήματα που ταλανίζουν τον τόπο μας και να δρέψουν τις ευκαιρίες που φαίνονται στον ορίζοντα. Ας ελπίσουμε πως η περιοχή μας θα μπορέσει να εκμεταλλευτεί τις όποιες ευκαιρίες δοθούν μετά από μια μακρά περίοδο κρίσης που έπληξε την χώρα μας.

Και αυτοί που διοικούν, όταν το αντιληφτούν, ας ωθήσουν την ενέργεια τους στο να καταφέρουν να αποσπάσουν χρηματοδοτήσεις, επιχορηγήσεις, αναπτυξιακές προοπτικές για τον τόπο μας.

Οι εκλογές τελείωσαν πριν πολλούς μήνες. Ήρθε ο χρόνος να αποδείξουν τους λόγους που ο κόσμος τους επέλεξε. Όχι να στήνουν λαϊκά δικαστήρια και καφενειακές δίκες, αλλά να συνεχίσουν την διοίκηση και να αποδώσουν τις νέες πρακτικές και την άλλη αντίληψη στην διαχείριση των κοινών, που έταξαν και έπεισαν τους συνδημότες μας…

Μέχρι στιγμής, δυστυχώς δεν το βλέπουμε…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here