Εγώ καταλαβαίνω τα “βάσανα” και τα… “πραγματικά βάσανα…”!!! Posted on 6 Δεκεμβρίου 2018 by maximipoli

0
1044

<<… Είναι όμως δυνατόν! Γιατί, ενώ όπως έχω γράψει πολλές φορές, είναι τόσο “λίγοι” στη σκέψη και τόσο “μεγάλοι” στο ψέμα και στη διαστρέβλωση, έφτασε και γι’ αυτούς η ώρα της αλήθειας και προσπαθούν να την χωνέψουν σιγά-σιγά μην τους καθίσει στο στομάχι!…>>

Αυτά μας έγραφε κάποτε ο έγκριτος συνταξιούχος πλέον δημοσιογράφος και πολιτικός διαμορφωτής της παράταξης του Νέου Δημάρχου.

Μεγάλη απορία έχουμε σήμερα για τις σκέψεις του, μετά τα γεγονότα και τις πρακτικές της τελευταίας εβδομάδας που χρησιμοποιεί η Νέα Δημοτική Αρχή και ο «προστατευόμενος του» Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Καθαριότητας.

Τι να λέει άραγε; Τα ιδία που έλεγε κάποτε;

<<…Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου…

Posted on 24 Ιανουαρίου 2018 by maximipoli

Έτσι θα γίνεται η αποκομιδή και η διάθεση των απορριμμάτων στον δήμο Ωρωπού, με τον ήδη εγκατεστημένο ιδιώτη εργολάβο που θα πάρει 6.300.000 €;;; Αυτός θα είναι ένας από τους  χώρους της απόθεσης όσων απορριμμάτων συλλέγονται από τη δημοτική υπηρεσία;;; Ή είναι χώρος που προβλέπεται από την σύμβαση;;;

Ο συγκεκριμένος χώρος που σήμερα παρουσιάζουμε, είναι πάνω από ένα στρέμμα και βρίσκεται 100 μέτρα από τα σπίτια του εντός σχεδίου οικισμού του Αγίου Κωνσταντίνου, 150 μέτρα από την θάλασσα στη θέση «Μαντρί» της Σκάλας Ωρωπού και 1500  μέτρα περίπου από το Δημαρχείο. Στα 500 μέτρα βρίσκεται και το νέο σχολικό συγκρότημα, Νηπιαγωγείο, Δημοτικό, Γυμνάσιο, Λύκειο της Δ.Κ. Σκάλας Ωρωπού, που φοιτούν πάνω από 1000 παιδιά.

Καθημερινά σχεδόν και κυρίως τις πρωινές ώρες, αυτοκίνητα και υπάλληλοι του δήμου εκτελούν τις εντολές της διοίκησης κάνοντας και την «ανάλογη διαχείριση» όπως βλέπετε… σεβόμενοι και τις υποδείξεις της πινακίδας του «Συλλόγου Προστασίας Περιβάλλοντος» του δήμου Ωρωπού !!!!!!!

Η ευρύτερη περιοχή είναι ευαίσθητη περιβαλλοντικά αφού έχει χαρακτηριστεί βιότοπος από την WWF και την Ορνιθολογική Εταιρεία για την προστασία της ορνιθοπανίδας της…>>

Φυσικά η περιοχή που περιέγραφε τότε βρίσκεται περίπου 500 μετρά βορειότερα από τον σταθμό φύλαξης των Δημοτικών Οχημάτων, που σήμερα χρησιμοποιείται σαν χώρος συγκέντρωσης όλων των ογκωδών και διαφόρων απορριμμάτων από τον πρώην Δήμο Ωρωπίων, Μαρκόπουλο, Συκάμινο, Μήλεσι και Μαλακάσα.

Καλό είναι να θυμόμαστε καμιά φορά και να μην ξεχνάμε τα όσα γράφαμε, τα όσα υποστηρίζαμε και τα όσα καταγγέλλαμε, με εντολές παραγγελιοδοτών ή όχι…

Αυτός είναι ο λόγος που κάποιοι μας μισείτε θανάσιμα και επιζητάτε την εξόντωσή μας. Ότι θυμόμαστε και ακόμα χειρότερα, γνωρίζουμε…

Ποτέ όμως δεν θα μας βρείτε ανακόλουθους στον λόγο μας, αλλάζοντας στρατόπεδα, σκέψεις, αντιλήψεις, όταν δεν θα έχουμε να απομυζούμε διαφόρους εντολείς και πρόσκαιρους σωτήρες, πρακτικές που ακολουθούν κατ’ επάγγελμα άνθρωποι της ενημέρωσης εδώ και 20 χρόνια στον τόπο μας.

Δεν το κάναμε ποτέ, δεν θα το κάνουμε ποτέ!

Είμαστε εδώ με την δική μας θέληση, ασκώντας κριτική σε πράξεις και ενέργειες που δεν συμφωνούμε, δεν μπορούμε να υιοθετήσουμε, αρνούμαστε να παραδεχτούμε.

Ειδικά για ανθρώπους που είναι ψεύτικοι, παραπλανητικοί, ευκαιριακοί, με διάθεση τυχοδιωκτική και εφήμερη.

Δεν θα κάνουμε την χάρη σε κανένα να σταματήσουμε. Θα ενημερώνουμε τον κόσμο, τους συνδημότες μας, τους συνανθρώπους μας, με τον μοναδικό τρόπο και λόγο, που μας επιλέγουν εκατοντάδες φίλοι μας.

Με την αλήθεια και μόνο την αλήθεια!… και πάντα με σκέψη κριτική και άποψη!

Την καθαρή, δική μας απλή και ξεκάθαρη άποψη.

Καλό ταξίδι στην ομολογουμένως δύσκολη πορεία σας…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here