Χριστουγεννιάτικο Εορταστικό ΜΟΛΥΒΙ

0
960

Στην ομορφότερη και εορταστικότερη πλατεία του Δήμου Ωρωπού, κατάφεραν να μετατρέψουν οι επιχειρηματίες, την Πλατεία Μητέρας στην Σκάλα Ωρωπού. Όλες οι επιχειρήσεις που εδράζονται εκεί, με πρωτοβουλία του βιβλιοπωλείου ΜΟΛΥΒΙ και των πάντα δραστήριων ιδιοκτητών του κατάφεραν να δώσουν το απαραίτητο  Χριστουγεννιάτικο κλίμα που απαιτεί η εορταστική περίοδο και να χαρίσουν χαμόγελα σε εκατοντάδες μικρούς μας φίλους που παρευρέθηκαν εκεί σήμερα.

 

 

 

Τα διασημότερα ποντίκια του κόσμου Μickey Mause και  Μini, ο Ξυλοπόδαρος με δεκάδες μπαλόνια και το ξωτικό του Αι-Βασίλη, που έβαφε με face painting τις παιδικές φατσούλες και όχι μόνο, κράτησαν συντροφιά στους επισκέπτες που ένιωσαν την χριστουγεννιάτικη εορταστική περίοδο στο κέντρο του Δήμου μας.

Μια πολύ όμορφη εκδήλωση που επαναλαμβάνεται τα τελευταία χρόνια και τείνει να γίνει θεσμός από τους επιχειρηματίες της περιοχής, η οποία είναι άξια συγχαρητηρίων και πρέπει να στηριχτεί από όλους τους φορείς. Ας ελπίσουμε τις επόμενες χρονιές να πολλαπλασιαστούν οι συντελεστές της αξιέπαινης  αυτής κίνησης και να καταφέρουν όλοι από κοινού να δώσουν ένα διαφορετικό χρώμα στην ομορφότερη γιορτή του χρόνου με σκοπό, περισσότερα παιδικά χαμόγελα.

Το event θα επαναληφτεί την επομένη Κυριακή 29 Δεκεμβρίου καθώς και την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς 31 Δεκεμβρίου, με περισσότερες εκπλήξεις για τους μικρούς μας φίλους και προσφορές από τους επιχειρηματίες της περιοχής.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here