Ποδοσφαιρικό γήπεδο Νέων Παλατιων Ωρωπού.

0
1870

Αυτή είναι η εικόνα που παρουσιάζει σήμερα η περιτοίχιση στην Δυτική πλευρά του Γηπέδου των Νέων Παλατίων(πλευρά Μαυρορέματος). Η επικίνδυνη μάντρα που «προστατεύει» τους αθλητές και τα παιδιά μας από την πλευρά εντος του γηπέδου και τους διερχόμενους καθώς και τα αυτοκίνητα από την άλλη, κρέμεται κυριολεκτικά πάνω από τα κεφάλια τους. Μια μάντρα τουλάχιστον δυο μέτρων ύψους και πάνω από τριάντα μέτρα μήκους, κατασκευασμένη από τσιμεντόλιθους και άλλα ιδιαίτερα βαριά υλικά, έχει πάρει μεγάλη κλίση και είναι βέβαιο πως από στιγμή σε στιγμή θα πέσει, με ολέθριες συνέπειες…

Ένα πρόβλημα που είχαν επισημάνει οι άνθρωποι που ασχολούνται με τον ΠΑΣ ΩΡΩΠΟΣ και στην προηγούμενη διοίκηση, όταν το πρόβλημα ήταν σαφώς μικρότερο. Οι άσχημες καιρικές συνθήκες με τις συνεχείς βροχοπτώσεις της τελευταίας περιόδου επιδείνωσαν την κατάσταση που χαρακτηρίζεται πλέον άκρως επικίνδυνη.

Όχι καλοί μου συνάδελφοι και αναγνώστες…                                                 αγνώμονες δεν είμαστε και γνωρίζουμε πολύ καλά τι συνέβαινε και την συμβαίνει ακόμα και σήμερα! Να με ευχαριστήσετε επίσης, όταν θα αποδείξουμε με φωτογραφίες και τεκμήρια για «… την πολιτική ανεπάρκεια και ανυπαρξία, της πολιτικής Ρούσση, που για πέντε χρόνια, δεν “έβαλε μια πέτρα πάνω στην άλλη” και οδήγησε τις εγκαταστάσεις του Δήμου σε μαρασμό και πλήρη εγκατάλειψη…» θα είναι καλό για όλους τους αναγνώστες μας, άλλα και τους συνδημότες μας να θυμηθούν την πραγματική συνεισφορά στα αθλητικά σωματεία της περιοχής μας και τους αθλούμενους σε όλα τα επίπεδα της περιοχής μας. Έως τότε, φροντίστε να δώσετε τα χρήματα που «οφείλετε» στα αθλητικά σωματεία της περιοχής μας, χωρίς πολιτικά ή άλλα κριτήρια που ξαφνικα και αιφνιδιαστικά θεσπίσατε, να πάψουν να σας σιχτιρίζουν οι παράγοντες της περιοχής. Και μην επικαλεστείτε για ακόμα μια φορά πως τα ταμεία είναι άδεια, διότι δεν σας πιστεύει πλέον ΚΑΝΕΝΑΣ!

Τα ταμεία του Δήμου Ωρωπού, δεν γίνεται να γεννούν μόνο για απευθείας αναθέσεις που έχουν πάρει ρυθμό πολυβόλου και να μην υπάρχουν χρήματα για τον αθλητισμό, ή, τα πολιτιστικά σωματεία που στερείτε τις χρηματοδοτήσεις τους. Τότε θα πάρουν το λόγο και τα Δ.Σ. των συλλόγων και θα δούμε ποτέ είχαν καλύτερη αντιμετώπιση. Τότε ή τώρα;… (αυτά για την Συντακτική Ομάδα του Oropos Voice…)

Η αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής και του Προέδρου της ΚΕΔΩ , κ.Χ.Ιωάννου Άγγελου, υπεύθυνου για τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Ωρωπού, (εάν γνωρίζει το πρόβλημα), φτάνει στο σημείο να μην έχουν προβεί στην απαραίτητη και αναγκαία σήμανση για την απαγόρευση της διέλευσης ανθρώπων και αυτοκινήτων από το σημείο.

 

 

 

 

 

 

Ελπίζουμε από τα χρήματα που πρόσφατα εξασφάλισε από την τακτική επιχορήγηση των 200.000 ε, από τα «άδεια ταμεία του Δήμου Ωρωπού» να μεριμνήσει και να αποκαταστήσει την επικίνδυνη βλάβη.

Τέτοιες ενέργειες επισήμανσης προβλημάτων βέβαια, δεν χρειάζεται να πληρωθούν σε καμία εταιρεία συμβούλων οργάνωσης, σαν και αυτή που προσέφυγε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΩ και μάλιστα με απευθείας ανάθεση της τάξης των 25.000 ε…

 

 

 

 

Ευτυχώς που υπάρχουν πολίτες και συνδημότες μας που επισημαίνουν δυσλειτουργίες σε Δημόσιους χώρους και χώρους άθλησης των παιδιών μας και μαθαίνουμε τα κακώς κείμενα που συμβαίνουν γύρω μας. Και έχουν την απαίτηση ειδικά σε τόσο σοβαρά ζητήματα ασφαλείας να δίνονται άμεσες και ταχύτατες λύσεις…

Θα περιμένουμε να δούμε τα αντανακλαστικά τους…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here