ΚΟΠΗ ΕΤΗΣΙΑΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΕΠΣΑΝΑ

0
943

Στην ετήσια καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ποδοσφαιρικής ένωσης που ανήκουν τα σωματεία του Δήμου Ωρωπού(ΕΠΑΣΑΝΑ), βρεθήκαμε την Δευτέρα 27 Ιανουαρίου, προσκεκλημένοι του Πρόεδρου της Ένωσης κ.Γιαρένη Δημήτρη. Μια ιδιαίτερη βραδιά για τον ποδοσφαιρικό κόσμο της περιοχής μας, τους παράγοντες των σωματίων του τόπου μας, αλλά και ανθρώπους που αγωνίστηκαν για την δημιουργία της ΕΠΣΑΝΑ, καθώς υπήρξαν βραβεύσεις που τίμησαν δημότες και αθλητές του Δήμου Ωρωπού.

 

 

 

 

Κορυφαία διάκριση της ποδοσφαιρικής χρονιάς που πέρασε, υπήρξε η άνοδος του σωματείου ΠΑΣ ΩΡΩΠΟΣ στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣΑΝΑ σαν Δευταραθλήτρια ομάδα. Το κύπελλο παρέλαβε ο εξουσιοδοτημένος πρώην Πρόεδρος του Διοικητικού συμβουλίου, κ.Ντούρμας Αναστάσιος, από τον παλαίμαχο διεθνή ποδοσφαιριστή και μέλος της Προπονητικής ομάδας της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου, αλλά και υποψήφιο βουλευτή στις πρόσφατες εκλογές, κ.Τάκη Φύσσα.

Βραβεύτηκαν επίσης ποδοσφαιριστές και προπονητές της ομάδας ΑΟ.ΣΥΚΑΜΙΝΟΥ, με το ιδιαίτερο βραβείο ήθους για την αγωνιστική τους παρουσία στα γήπεδα της ΕΠΣΑΝΑ κατά την περσινή χρονιά.

 

 

 

 

 

Ιδιαίτερη βράβευση επίσης υπήρξε για τον Δημοτικό Σύμβουλο της Αντιπολίτευσης κ.Βελτανιώτη Δημήτρη, σαν άνθρωπος που συνέλαβε την ιδέα της ένωσης και πρωτεργάτη των προσπαθειών για την δημιουργία της.

 

 

 

 

 

 

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έδωσε το παρών στην κοπή της πίτας της ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής. Και φέτος, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΕΚ έδωσε το παρών στην εκδήλωση της ΕΠΣΑΝΑ παρέα με τον πάλαι ποτέ ισχυρό άντρα του ποδοσφαίρου κ.Θωμά Μητρόπουλο. Επίσης ο άλλοτε διεθνής διαιτητής, Γιώργος Κασναφέρης βρέθηκε στην κοπή της πίτας, αλλά και ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Οικονόμου.

 

 

 

 

 

 

Να σημειώσουμε πως η Τοπική Αυτοδιοίκηση της Ανατολικής Αττικής υπήρξε παρούσα εκπροσωπούμενη από τους Δημάρχους των όμορων Δήμων, καθώς και εκπροσώπους από την Περιφέρεια Αττικής.

 

 

Μοναδικοί απόντες ο Νέος Δήμαρχος Ωρωπού και τα στελέχη του, καθώς έκρινε πως είναι μάλλον περιττή η παρουσία του και η εκπροσώπηση του Δήμου Ωρωπού, με επτά(7) αγωνιστικές τοπικές ομάδες στα πρωταθλήματα της Ένωσης και εκατοντάδες παιδιά στα πρωταθλήματα όλων των ηλικιών και κατηγοριών. Η Νέα Δημοτική Αρχή, αποδεικνύει καθημερινά την απαξία της στους Συλλόγους, τα στελέχη και τους παράγοντες του Δήμου μας, ξεκαθαρίζοντας τις προθέσεις της για τον αθλητισμό αλλά και τον πολιτισμό της περιοχής μας…

 

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here