Μιλώντας για κομματικές ταυτότητες… και το μακρινό παρελθόν.

0
541

Αφού εξαντλήσαμε όλα τα ενδοπαραταξιακά μας «επιχειρήματα», ξεχάσαμε τις υποσχέσεις και «Δημοτικά Μνημόνια Συνεργασιών» που υπεγράφησαν μεταξύ των δύο Εκλογικών Κυριακών, γράψαμε στα «φουσκωμένα από την έπαρση μέζεά μας», τις ανώτερες θέσεις διοίκησης που αφειδώς τάξαμε για συνδιοίκηση του Δήμου Ωρωπού(με υπογραφές του Νέου Δημάρχου και πρωτοκλασάτων στελεχών του), σήμερα έρχονται να θυμηθούν το κομματικό στίγμα της κάθε παράταξης που συμμετείχε στις τελευταίες Τοπικές Εκλογές του τόπου μας…

Και μιλούν για πολιτικό κατήφορο, αυτοί που δεν τολμούν να κοιτάξουν το μακρινό ή ακόμα και το πρόσφατο παρελθόν τους και τους λυσσαλέους αγώνες που έδιναν από μικρά παιδιά, έως και σήμερα,  στο «σημερινό πράσινο δημοκρατικό απόκομμα» του προοδευτισμού, του εκσυγχρονισμού και της μεγάλης αλλαγής…

Αιδώς κύριοι, σας βλέπουν και κάποιοι που σας γνωρίζουν πολλά χρόνια πριν. Είναι κακό αυτό που νομίζετε πως όλα μπορούν να σβήνονται με μια μολυβιά. Ακόμα και σήμερα υπάρχουν φωτογραφίες που σας αποθανατίζουν κρεμασμένους στα δένδρα και τις κολώνες καθώς και στα προκάτ προεκλογικά κέντρα, να τοποθετείτε αφίσες και πλακάτ του πράσινου ιστορικού ορθόδοξου κόμματος της αλλαγής, αργότερα αυτό του εθνικού καταστροφέα εκσυγχρονιστή, στη συνέχεια αυτό του μεγίστου πανίβλακα που μας έχωσε στην επισημότητα της χρεοκοπίας, ακόμα και με αυτό του σημερινού απροσδιορίστου συμπλέγματος, που καθημερινά χάνει τους τελευταίους υποστηρικτές του, λόγο θνησιμότητας.

Αυτοί οι ίδιοι άνθρωποι είναι, που απαρνήθηκαν «τους κοινωνικούς αγώνες» και τα διαχρονικά συνθήματα, όπως «Ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει Δεξιά – Απόψε πεθαίνει η δεξιά» (σύνθημα του Ανδρέα Παπανδρέου που καλλιέργησε βαθιά το δίπολο του δικομματισμού και θέλησε να καταδείξει τις διαφορές με το συντηρητισμό. Εκ των κεντρικών συνθημάτων του 1981 ήταν το «Απόψε πεθαίνει η Δεξιά»)…και σήμερα πορεύονται χέρι-χέρι(στηρίζοντας τους μάλιστα), με αυτούς που ιδεολογικά γεννήθηκαν και έζησαν να μισούν… 

Πραγματικά κύριοι! Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα και είσθε οι πρώτοι διδάξαντες και εφαρμοστές αυτών των συσχετισμών. Όσα σπυριά και αν βγάλατε, καταφέρατε να ισοπεδώσετε το πολιτικό-κομματικό σας υπόβαθρο, να διαγράψετε τους κομματικούς σας αγώνες και να συμπορευτείτε με αυτά τα «δεξιά τέρατα».

Οι αντίπαλοι σας απλά διατήρησαν και στήριξαν την κομματική τους ιδεολογία σεβόμενοι τους πολίτες και τους συνδημότες μας, που και θυμούνται αλλά και γνωρίζουν την προϊστορία του καθενός μας. 

Μην ψάχνετε για εκπλήξεις στο στρατόπεδο της αντιπολίτευσης. Πολύ σύντομα τα βεγγαλικά θα σκάνε στην συμπολίτευση και στην Νέα Δημοτική Αρχή, που δεν μπορεί να επιστήσει εμπιστοσύνη, ικανότητα και εγγυήσεις για την δύσκολη συνέχεια. Κάντε μια γρήγορη ερευνά για να διαπιστώσετε πως ίσως έχετε το «μοναδικό προνόμιο» να έχετε καταφέρει σήμερα να έχετε σύσσωμη την αντιπολίτευση, απέναντι σας! Mε βεβαιότητα αυτό δεν συμβαίνει σε κανένα άλλο Δήμο της Χώρας.

ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΩΡΩΠΟ!

Σε εσάς ανήκουν οι πρωτοβουλίες. Εσείς έχετε το πρόσταγμα να βρείτε πραγματικές λύσεις ενώνοντας τις πολιτικές δυνάμεις του τόπου. Είναι η πρώτιστη υποχρέωση σας, που δεν μπορείτε να εφαρμόσετε έξι μήνες, όπως συμβαίνει σε όλους τους Δήμους της Ελλάδας. 

Και σας υπενθυμίζουμε για τελευταία φορά έχετε κουβεντιάσει με κάποιους από τους παραδοσιακούς ψηφοφόρους σας, που διακατέχονται από την λογική, αν ακόμα πιστεύουν πως όλοι οι «απέναντι», μα όλοι!!!, τους θεωρούν τρελούς και εσάς λογικούς;..

Αν δεν το έχετε κάνει μέχρι τώρα, για δοκιμάστε το. Θα εκπλαγείτε δυσάρεστα.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here