Σύλλογος Γονέων, Κηδ/νων & Φίλων ατόμων με αυτισμό και ΕΑ, “Η Αγία Σκέπη”

0
641

Παρέμβαση στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο, πραγματοποίησαν τα μέλη του συλλόγου «Η Αγία Σκέπη», με την εκπρόσωπό τους κ.Μαίρη Κασσαμπαλάκου. Παραθέτουμε το Δελτίο Τύπου του συλλόγου που αφορά την σύσταση των νέων σχολικών μονάδων για τις οποίες έχουν εκδοθεί και τρία ΦΕΚ από το Υπουργείο. Το σοβαρότατο θέμα που προκύπτει είναι η στέγαση των Νέων Σχολικών Μονάδων, λύσεις για τις οποίες θα κληθεί να προτείνει το Δημοτικό μας Συμβούλιο, στην επομένη τακτική συνεδρίαση. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

Ευχαριστούμε τον κο Χασιώτη Μιχαήλ για το βήμα μα και όλους τους παρευρισκομένους που άκουσαν.

Το θέμα ΕΕΕΕΚ και Ειδικό Νήπειο Ωρωπού πλέον είναι 2 γνωστά σε όλους ζητήματα, το θέμα θεωρήθηκε εξαιρετικά επείγον και σοβαρό και θα μπει ως ένα από τα πρώτα θέματα στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο. Ευελπιστούμε στην ευαισθητοποίηση όλων εκτός πολιτικού “γηπέδου” και προτρέπουμε στην δημιουργία και διατήρηση ενότητος και ψυχικού σθένους σε όλους ώστε να στεγαστούν και εξοπλιστούν και τα δυο σχολεία και πρώτα o Θεός τον Σεπτέμβρη να κοπούν οι γαλανόλευκες κορδέλες ανοίγοντας πύλες ευτυχίας στα παιδιά που θα εισέλθουν.Τα μανίκια ψηλά όμως ΟΛΟΙ. ΜΑ ΟΛΟΙ.

Η ισχύς εν τη ενώσει κι όχι σε μια ρώγα από σταφύλι κάθησαν οκτώ σπουργίτες τσίριτρί-τσίριτρό. Τέλος επισημάνθηκαν εκ νέου οι πολλάκις ζητούμενες λύσεις στα τόσα προβλήματα που αντιμετωπίζει το κτίριο του Γυμνασίου Χαλκουτσίου οι οποίες είναι να τονίσω ΒΑΤΈΣ. Μιλώ για αυτό γνωρίζοντας τα θέματα ως πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων κ Κηδεμόνων του εν λόγω Σχολείου. Και εις μνήμην.

Κανείς δεν μπορεί να κατηγορήσει αυτόν που προσπάθησε, τα δωσε όλα κι απέτυχε.
Τον υπεκφυγέα όμως?
Ενημέρωση εκ μέρους του Συλλόγου μας από την πρόεδρο κα Μαρία Κασαμπαλάκου.

#Να σημειωθεί ότι την προσπάθεια στήριξε συνυπογράφοντας και με την ενεργό της παρουσία, το τακτικό.μέλος του ΔΣ κα Ανδριάνα Αλεξανδράτου, πρώην πρόεδρος της ΔΕΠ Ωρωπού και στέλεχος της αγωνιστικότατης τριάδος που ασχολήθηκε με τα ΦΕΚ : Κασαμπαλάκου/Αλεξανδράτου/Κατσούγκρη Αναστασία.

Από τον Σύλλογο επίσης παρευρέθηκε η κα Μαρινάκη Σοφία. Το Ειδικό Δημοτικό εκπροσώπησαν οι κες Σταυρούλα Ταβουλσίδου και Νατάσσα Παυλίδου ενώ εκπρόσωπος Γονέων του επερχόμενου Ειδικού Νηπίου η κα Ντίνα Κουτσούκου#

Η εισηγηση :

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here