Διαγραφή Δημοτικού Συμβούλου από τη παράταξη «Πρώτα Ο Δημότης»

0
1231

Εκτός της παράταξης «Πρώτα Ο Δημότης» τέθηκε, με ομόφωνη απόφαση του Συνδυασμού, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Παναγιώτης Πέππας , μετά από πρόταση του επικεφαλής της παράταξης κ. Θωμά Ρούσση.

Κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της Δημοτικής Παράταξης, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 5 Μαρτίου 2020, και σύμφωνα με τα υπ’ αριθμ. 66 παρ. 5 του Ν. 3852/2010 και 94 παρ. 5 του Ν. 3463/2006, ο κ. Ρούσσης έθεσε το ζήτημα της διαγραφής του κ. Πέππα από τον Συνδυασμό, τονίζοντας ότι : Ως επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Πρώτα Ο Δημότης» έχω πολλάκις δείξει ανοχή στην ανάρμοστη συμπεριφορά του Δημοτικού Συμβούλου του Δήμου μας , ο οποίος δεν τήρησε και δεν τίμησε την παράταξη, η οποία τον ανέδειξε δίνοντας του την θέση του Δημοτικού Συμβούλου στο Δήμο Ωρωπού.

Συγκεκριμένα, οι ενέργειες και η συμπεριφορά του, δεν συνάδουν με τις αρχές, τα πιστεύω και τις πρακτικές της Δημοτικής μας Παράταξης καθώς επανειλημμένα και κατ’ εξακολούθηση επιδεικνύει ασέβεια προς το θεσμό και τις αρχές μας με αποκορύφωμα την ψήφιση, από πλευράς του, της ληστρικής αύξησης των δημοτικών τελών καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 04.03.2020 , κάτι που δεν μπορεί να συνεχίσει να γίνεται ανεκτό.

Τον ευχαριστούμε για τη μέχρι τώρα συνεργασία, κατά την κοινή πορεία μας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια, σε όποια διαδρομή επιλέξει να ακολουθήσει.

Ο Συνδυασμός “Πρώτα Ο Δημότης” συνεχίζει ενωμένος, με απόλυτη συνοχή και συνεργασία, με στόχο να υπηρετεί τα συμφέροντα των δημοτών του Δήμου Ωρωπού.

Από το Γραφείο Τύπου του Συνδυασμού
“Πρώτα Ο Δημότης”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here