Οι μετανάστες εγκαθίστανται στην Μαλακάσα!

0
1926

Όπως πολύ σωστά προβλέψαμε χθες, το αρματαγωγό του Ελληνικού Ναυτικού, δεν κατέπλευσε στο Λιμάνι των Φέρυ-Μπότ στον Ωρωπό.

Οι πληροφορίες που γνωρίζουμε αυτή την στιγμή είναι πως το αρματαγωγό «έδεσε» πιθανότατα στην Ελευσίνα, στις 5.00 ΠΜ, με 800 περίπου μετανάστες, όπου θα γίνει ο διαχωρισμός τους και εν συνεχεία θα μεταβούν στις δυο πρώτες Κλειστές Δομές της χώρας, η μια στις Σέρρες και η άλλη στην ΜΑΛΑΚΑΣΑ…

Δυνάμεις της αστυνομίας με ΜΑΤ έχουν αποκλείσει την περιοχή και οι γύρω δρόμοι σε απόσταση τουλάχιστον 500 μέτρων από την κεντρική πύλη της Νέας Δομής, είναι απροσπέλαστη για όλους.

Προξενήθηκαν  μάλιστα μικροεπεισόδια με κάποιους που θέλησαν να φτάσουν κοντά στο στρατόπεδο φιλοξενίας των προσφύγων, καθώς υπήρξαν παράπονα από κάποιους Δημοτικούς Συμβούλους και συγκεκριμένα τον Αντιδήμαρχο Μαλακάσας που βρέθηκε εκεί τις πρώτες πρωινές ώρες.

Οι μετεγκατάσταση τους έχει ξεκινήσει και τα πρώτα πούλμαν θα φτάσουν από στιγμή σε στιγμή, στον χώρο.

Άγνωστες οι επόμενες κινήσεις της Δημοτικής Αρχής, της συντονιστικής επιτροπής και των κατοίκων αυτήν την στιγμή, που από ώρα σε ώρα φτάνουν οι πρώτοι μετανάστες!

Για κάθε νεότερο θα σας ενημερώσουμε…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here