Οι Νενέκοι … της σύγχρονης δημοτικής ιστορίας!

0
739

Και τι δε διαβάσαμε! Και τι δεν σκέφτηκαν! Και τι δεν ανέφεραν, προκειμένου να αποπροσανατολίσουν τους αναγνώστες και τελικά να μην δώσουν απάντηση!

Πρώτος και καλύτερος αναδημοσίευσε το άκυρο, αποπροσανατολιστικό κείμενο, ο ίδιος ο Πρόεδρος της ΚΕΔΩ κ.Χ’’Ιωάννου Άγγελος, νοιώθοντας «δικαιωμένος» και «λυτρωμένος» από τα όσα άσχετα γράφουν οι συντάκτες του κειμένου…

Ο άνθρωπος που με τις διοικητικές πράξεις του, τις «αμφίβολες» επιλογές του και τον «παράξενο τρόπο» που έχει επιλέξει να οδηγεί το τιμόνι της ΚΕΔΩ, επέλεξε να κρυφτεί πίσω από τα γραφόμενα κάποιων ανώνυμων, άσχετων, αναίσθητων χαρτογιακάδων, εμπαίζοντας δεκάδων απλήρωτων και ανασφάλιστων εργαζομένων στο Νομικό Πρόσωπο, που υπό το φόβο της προσωρινότητας, της προσμονής και της αδυναμίας να βρουν εργασία στον τόπο μας, ακόμα κάθονται και ανέχονται αυτές τις συνθήκες!

Και τι έγραψαν, αλήθεια;

Αναφέρθηκαν σε «Δράκους και Χίμαιρες», παραπέμποντας σε παραμύθια και μυθεύματα. Ψεύτικη η καταγγελία της Λαϊκής Συσπείρωσης; Ψεύτικες οι αναφορές σε εργαζόμενους που τελούν υπό ανασφάλιστης και απλήρωτης εργασίας; Ψεύτικος ο φόβος των εξοντωτικών, καταστροφικών προστίμων, που είναι θέμα χρόνου να επιβληθούν;

Ψέματα, ψέματα, ψέματα;… ΚΑΜΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΠΗΡΑΜΕ..!

Και αφού για άλλη μια φορά περνούν γενιές δεκατέσσερις τους Δημοτικούς Συμβούλους της Λαϊκής Συσπείρωσης και ταυτίζοντάς τους με εμετικούς χαρακτηρισμούς με την παράταξη του κ.Θωμά Ρούσση, εξάρουν τον «αυθημερόν αγώνα» τους για την σωτηρία του τόπου, από την «απόλυτη εξαθλίωση» και «εγκατάλειψη».

 

Και οι συκοφαντίες και οι απειλές συνεχίζονται στην συνέχεια, όταν αναφέρονται στον Νέο Περίλαμπρο Αστέρα Πρόεδρο της ΚΕΔΩ και την προηγούμενη διοίκηση και τον Πρόεδρό της, με αναφορές σε αποκατάσταση της ΤΑΞΗΣ, της ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ, της ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ, της ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ!!!, βάλλοντας ευθεία κατά του Δημοτικού Συμβούλου κ.Δάβρη Στέφανου και της προηγούμενης Διοίκησης του!

Αλήθεια, το κείμενο σας έχει την έγκριση και την συγκατάθεση του Νέου Δημάρχου; Έχετε την άδεια να επιτίθεστε κατά μέτωπο κατά του ανθρώπου που για 40χρονια υπηρέτησε τον θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με αυταπάρνηση;

Τι αλήθεια εννοείτε όταν αναφέρεστε σε ΑΤΑΞΙΑ;

Τι αλήθεια εννοείται όταν αναφέρεστε σε ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ;

Τι ακριβώς εννοείται όταν περιγράφεται ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑ;

Μα και φυσικά εγκρίνει τις κατηγορίες σας ο Νέος Δήμαρχος!… εφόσον σας έχει αναθέσει εργολαβικά να υπερασπίζεστε τον Ίδιο και τα στελέχη του! Προτιμάει να κρυφτεί για άλλη μια φορά, ο ίδιος και ο κολλητός Πρόεδρος του, πίσω από την ανωνυμία και την ανευθυνότητα της «Συντακτικής Επιτροπής» σας, που με ευκολία αμαυρώνουν πολιτικές διαδρομές και κοινωνικές συνειδήσεις ετών…

Περιμένουμε ΥΠΕΥΘΥΝΑ, με θάρρος και ΓΕΝΝΑΙΟΤΗΤΑ, να βγει κάποιος θεσμικός παράγοντας από την ομάδα διοίκησης και να ενημερώσει τους πολίτες του τόπου μας για τα τεκταινόμενα. Εσείς, οι εφήμεροι, προσωρινοί, «χρήσιμοι» συντάκτες , είσθε καλοί για να μας διασκεδάζεται και να γελάμε μαζί σας, τις ατέλειωτες ώρες που μένουμε σπίτι.

Υπάρχουν όμως και σοβαρές καταστάσεις που διαδραματίζουν καταστάσεις στο μεγαλύτερο Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Ωρωπού και είσθε αναρμόδιοι και άσχετοι για  να ασχολείστε.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ και οι ΖΩΕΣ τους. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, προγραμματισμοί, παιδιά, σπίτια, που στηρίζονται στην εργασία που προσφέρει η ΚΕΔΩ.

Είναι ΝΤΡΟΠΗ σας να εμπαίζεται αυτούς τους ανθρώπους με τις συμπεριφορές σας….

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here