ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ «Πρώτα Ο Δημότης» (Τετάρτη 1 Απριλίου)

0
637

Θωμάς Ρούσσης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ «Πρώτα Ο Δημότης»

Εκτιμώντας τη δύσκολη οικονομική συγκυρία στην οποία βρίσκεται η χώρα μας λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού, και με απεριόριστο αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και αλληλεγγύης, τα εκλεγμένα μέλη του Συνδυασμού «Πρώτα Ο Δημότης», ανταποκρινόμενα στο κάλεσμα του Πρωθυπουργού και του προέδρου της ΚΕΔΕ, προβαίνουν στη πρωτοβουλία κατάθεσης ποσοστού 50%, των εξόδων παραστάσεως, των Προέδρων των Κοινοτήτων, και της αποζημίωσης για τη συμμετοχή τους στα Δημοτικά Συμβούλια, των Δημοτικών Συμβούλων της παράταξής μας, για τους τρεις επόμενους μήνες, στο Κέντρο Υγείας Καπανδριτίου.

Είναι μια συμβολική προσφορά του Συνδυασμού μας, διότι αυτές τις στιγμές, οι ανάγκες στον τομέα της Υγείας είναι μεγαλύτερες από ποτέ. Η συσπείρωση όλων των φορέων κρίνεται επιτακτική. Είμαστε δίπλα στο συνάνθρωπο με όλη μας την καρδιά και με όλα μας τα μέσα.

Εκφράζουμε την αισιοδοξία μας ότι θα το ξεπεράσουμε, με τις λιγότερες δυνατές απώλειες. Η χώρα μας έχει μάθει να μάχεται με ψυχή. Να είστε σίγουροι ότι, όπως πάντα, έτσι και τώρα, θα τα καταφέρουμε. Η ενότητα, η ομοψυχία, η ομόνοια και η πειθαρχία, είναι τα ισχυρά μας όπλα στη μεγάλη αυτή εθνική μάχη.

Ο επικεφαλής του Συνδυασμού

Θωμάς Δημ. Ρούσσης

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here