Μια φωτογραφία, δυο ερμηνείες!

0
1073

Μια φωτογραφία κατάφερε να δημιουργήσει έριδες, ανάμεσα στον Πρόεδρο της Κοινότητας Χαλκουτσίου κ.Λιθαδιώτη Γιώργο και την Τοπική Σύμβουλο Χαλκουτσίου, δεύτερη σε τάξη(ΘΕΣΜΙΚΑ) κ.Βάθη-Γαζβινιάν Γεωργία. Η ουσία όμως είναι μια και γενικώς παραδεκτή, από όλους τους Πολίτες-Δημότες της Κοινότητας Χαλκουτσίου, που είναι ίσως η μεγαλύτερη σε αριθμό οικισμών και πληθυσμιακά στον Δήμο Ωρωπού. Κανένας μας δεν έχει καταφέρει να καταλάβει ποιος είναι ο λόγος της νέας διένεξης που ξέσπασε μεταξύ των συμβούλων της Τοπικής Κοινότητας. Κατά δεύτερο λόγο, εξακολουθεί(αντιλαμβανόμαστε),να υπάρχει μετά από 8 περίπου μήνες μια πολιτική μίσους, ρεβανσισμού και απαξίωσης, που δεν πρόκειται να λήξει ποτέ, εάν δεν παρέμβει ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ο Νέος Δήμαρχος. Είναι πραγματικά αδιανόητο σε αυτές τις καθημερινές μάχες που δίνονται (Πλημμύρες-Πανδημία-Καθαριότητα-Ανάγκες πολιτών) να παραγκωνίζονται άνθρωποι που έδωσαν πολλά κατά την προηγούμενη διοίκηση, ΤΙΜΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ και είναι γενικώς παραδεκτοί! Δεν περισσεύει κανένας σε αυτές τις δύσκολες ώρες, και πρακτικές με ρητορικές μίσους δεν ταιριάζουν στην παρούσα φάση που δοκιμάζεται η συνοχή της κοινωνίας. Είναι γελοίο να ασχολούνται οι Δημότες της περιοχής με ζητήματα που θα μπορούσαν να λυθούν με απλές συνεννοήσεις και συνεργασίες, όταν θα υπήρξε πραγματική διάθεση.

Εν αντιθέσει φτάσαμε σε σημείο να βλέπουμε γελοίες εικόνες με συμβούλους «παπουτσωμένους με γαλότσες» και αγνώριστους μέσα σε κίτρινες φωσφοριζέ στολές, να «αντιμετωπίζουν» προβλήματα με τα σκουπόξυλα στα χέρια, γνώριμα στην περιοχή για χρόνια μετά από έντονες βροχοπτώσεις, αναζητώντας τα Likes  και τις διαδικτυακές επιδοκιμασίες…

Και από την άλλη μια αγανάκτηση άνευ προηγουμένου, ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΗ, από ανθρώπους που αγαπήθηκαν, αναγνωρίστηκαν από τους συνδημότες τους εφόσον υπήρξαν η πρώτη επιλογή τους και σήμερα δοκιμάζουν τον «εξοστρακισμό», την έλλειψη σεβασμού, την περιφρόνηση στην λαϊκή βούληση και τους θεσμούς.

Τα συμπεράσματα δικά σας!.. αντιπαραβάλουμε τις αναρτήσεις τους. Μια αρρωστημένη κατάσταση που δεν μπορεί να συνεχιστεί…

Οι αναρτήσεις ακολουθούν χρονολογική σειρά (εκκινώντας από την παλαιότερη):

Γεωργια Βαθη-Γαζβινιαν(4 Απριλίου στις 8:38 μ.μ). · 

Ώρα 16:30 Λεωφόρος Χαλκουτσίου- Δηλεσίου, στο ύψος των καφετεριών. Προσπάθεια διάνοιξης διόδου για όμβρια ύδατα.
Πάμε Δυναμικά!

Γιώργος Λιθαδιώτης(4 Απριλίου στις 9:41 μ.μ.) · 

Κυρία Βάθη σήμερα βγήκατε στη βροχή να κάνετε “διένεξη διόδου” για τα νερά όπως λέτε. Όταν εγώ το έφερα ως θέμα στο Τοπικό Συμβούλιο Χαλκουτσίου, να σας θυμίσω πως ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΑΤΕ. Σήμερα δηλαδή τι θέλετε να δείξειτε ????
Τελικα, είστε για γέλια…

Γεωργια Βαθη-Γαζβινιαν(6 Απριλίου στις 10:10 π.μ). · 

Κάποιοι που σήμερα αυτοαποκαλούνται σωτήρες του τόπου και εγώ τους προκαλώ γέλια, όταν μπορούσαν να προσφέρουν στον τόπο αυτό, όπως κάνουμε εμείς σήμερα, μπάζωναν τον Ασωπό!!! Αυτό ήταν το δικό τους έργο! Ποιοι λοιπόν είναι για γελια;;;

Κοινότητα Χαλκουτσίου (8 Απριλίου στις  4 μ.μ) Διαχειριστής: Λιθαδιώτης Γιώργος

Η γελοιότητα συνεχίζεται, η παραπλάνηση και παρπληροφόρηση καλά κρατούν. Η δε πρώτη ανάρτηση με φωτογραφία στο πλημμυρισμένο δρόμο Χαλκούτσι – Πηγαδάκια (σημείο Soly bar) για διάνοιξη του δρόμου. Αλλά η φωτογραφία αυτή θα έπρεπε να είχε διαφορετική λεζάντα που να λέει” τι καταφέραμε οι τοπικοί σύμβουλοι του κ. Γιασημάκη, όταν καταψηφίσαμε το θέμα στο Τοπικό Συμβούλιο στις 20/1/20.”
Η μεν εν συνεχεία φωτογραφία της μπουλντόζα που είναι άξια απορίας που και πότε την βγάλατε. Σίγουρα η φωτογραφία – του τύπου ντεντέκτιβ κρυμμένο στους θάμνους- είναι όταν έγινε η κατασκευή αναχωμάτων στο ποτάμι Ασωπός για να αποφευχθούν, αυτά που τελικά δεν επαναλήφθηκαν με τις έντονες καιρικές συνθήκες των τελευταίων ημερών.
Αυτό ήταν το έργο μας, το οποίο τελικά λειτούργησε και δεν επαναλήφθηκαν οι πλημμύρες.

 

 

 

           

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here