ΤΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ της εθελοντικής ομάδας ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙΟΥ, ακόμα αγνοείται…

0
1060

Σιωπή ιχθύος από την Νέα Δημοτική Αρχή και τον Νέο Δήμαρχο Ωρωπού, σχετικά με το ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΟΧΗΜΑ, που αφαιρέθηκε με απαράδεκτο τρόπο, σχεδόν κλέβοντάς το, από τους εθελοντές του Καπανδριτίου.

Η αντιπυρική περίοδος ξεκινά την 1 ΜΑΙΟΥ και ο Δήμος Ωρωπού οφείλει να έχει οργανώσει τις ομάδες και τα οχήματα των εθελοντών έτσι ώστε να βρίσκονται σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα.Τα τραγελαφικά γεγονότα που διαβάζουμε, οδηγούν σε διαφορετικά συμπεράσματα. Το χειρότερο όλων όμως είναι, πως παρόλο που ο Νέος Δήμαρχος έχει λάβει γνώση των γεγονότων από την πρώτη στιγμή, κωφεύει, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά πως ανέχεται αλόγιστες συμπεριφορές κάποιων συνεργατών του, αδύναμος να αντισταθεί και να οργανώσει τα στελέχη του.

Εάν αποφάσισαν να αναδιοργανώσουν τις δομές της ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΔΑΣΟΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ και της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ του Δήμου Ωρωπού, οφείλουν να ενημερώσουν τους εκατοντάδες εθελοντές, καθώς επίσης και τους χιλιάδες των συνδημοτών μας που ένοιωσαν μια απίστευτη ομπρέλα προστασίας κατά την προηγούμενη πενταετία. Μια άριστα οργανωμένη υπηρεσία που δρούσε αποτελεσματικά και κυρίως έγκαιρα σε κάθε ακραίο φυσικό φαινόμενο που δοκίμαζε τον τόπο μας.

 

 

Ο εχθρός του καλού, είναι σίγουρα το καλύτερο! Και θα επικροτούσαμε κάθε ενέργεια προς αυτή την κατεύθυνση. Δυστυχώς όμως με αυτές τις κινήσεις ρεβανσισμού και εκδικητικότητας, αντιλαμβανόμαστε πως οι προθέσεις των ιθυνόντων έχουν άλλη κατεύθυνση, με επικίνδυνες και καταχρηστικές ενέργειες εις βάρος των πολιτών…

Ελπίζουμε στη σύνεση των ανθρώπων που προΐστανται της οργάνωσης και σωστής λειτουργίας της Υπηρεσίας ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ…

Είναι η μόνη μας ελπίδα!..  

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here