Επιχορήγηση 244 δήμων για την προστασία των αδέσποτων ζώων (κατάλογος)

0
538

Με συνολικό ποσό 1.410.500 ευρώ επιχορηγεί το υπουργείο Εσωτερικών 244 δήμους για την προστασία των αδέσποτων μικρών ζώων. Η επιχορήγηση, σύμφωνα με τις αποφάσεις του υπουργού, Τάκη Θεοδωρικάκου και του υφυπουργού, Θεόδωρου Λιβάνιου, αφορά στην προμήθεια τροφών και φαρμακευτικών σκευασμάτων για αδέσποτα ζώα, καθώς και λοιπές σχετικές δαπάνες.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

Με δελτίο τύπου σήμερα του Υπουργού Εσωτερικών κ. Τάκη Θεοδωρικάκου ανακοινώνεται , ότι δίνεται έκτακτη επιχορήγηση προς 244 Δήμους ποσού 1.400.000 ευρώ για τις ανάγκες των αδέσποτων ζώων για σίτιση και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη .

Έτσι τέρμα οι δικαιολογίες, έτσι κι αλλιώς έωλες , των Δήμων ότι δεν έχουν χρήματα κοκ .Η επιχορήγηση θα δοθεί την βδομάδα που μας μπαίνει, άμεσα δηλαδή, και οι Δήμοι θα πρέπει να προμηθευτούν το συντομότερο τις τροφές κλπ για τα χιλιάδες πεινασμένα ζώα .

Η κίνηση αυτή του Υπουργού και Υφυπουργού Εσωτερικών κ.κ. Θεοδωρικάκου και Λιβάνιου είναι η πλέον ενδεδειγμένη αφού το κράτος και όχι η ιδιωτική πρωτοβουλία , η οποία όταν υπάρχει βεβαίως και είναι καλοδεχούμενη , είναι υπεύθυνο για την μέριμνα και την φροντίδα των αδέσποτων ζώων , όλων των ειδών .
‘Ένα μπράβο στους δυο υπουργούς αλλά και στην φιλοζωική εκείνη κοινότητα που με συνέπεια και αγωνιστικότητα προσπάθησε όλες αυτές τις μέρες για να λειανθούν οι συνέπειες του κορωνοιού στα ζώα .

Ελπίζουμε , ότι και το Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας θα αντιληφθεί το τεράστιο πρόβλημα που υπάρχει , και θα βάλει στα 6 σημεία της φόρμας την σίτιση και φροντίδα των ζώων αδέσποτων και μη.

(Ευχαριστούμε την φίλη μας Νατασα Μπομπολάκη, για το κείμενό της)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here