Κόβουν από την ρίζα δένδρα δεκάδων ετών, στην παραλία Ωρωπού!

0
941

Με την αιτιολογία της «επικινδυνότητας», ξεπάστρεψαν ευκάλυπτο δεκάδων ετών, στην χερσαία λιμενική ζώνη των Νέων Παλατίων! Χωρίς καμία δικαιολογία, κατέστρεψαν δένδρο που μπορούσε να αριθμεί εκατό χρόνων ζωής, χωρίς καμία περίσκεψη και μάλιστα κρυβόμενοι! Το δένδρο βρίσκονταν στην γειτονιά που μεγάλωσε ο Νέος Δήμαρχος Ωρωπού καθώς και ο πρώτος Δημοτικός Σύμβουλος των Νέων Παλατίων, οι όποιοι σε αντίστοιχο γεγονός πριν από τρία περίπου χρόνια, ξεσήκωσαν τον κόσμο με έντονο διάβημά τους στα μέσα και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ωρωπού!

Σήμερα η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Κρυβόμενοι πίσω από τον Αντιπρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου, κ.Πέππα Παναγιώτη, δεν μπήκαν στον κόπο να σχολιάσουν το παραμικρό.

Αλήθεια, η Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου( εκ’ Πολυδενδρίου), γνωρίζει κατά που πέφτει η θάλασσα και η χερσαία λιμενική ζώνη;

Τραγικές καταστάσεις, αλλοπρόσαλλες αποφάσεις!

 

Χαρακτηριστικό το σχόλιο του Πρώην Δημάρχου Ωρωπού που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην ίδια γειτονιά:

 ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΒΡΙΗΛ(Χθες στις 5:26 μ.μ.)  

Όταν είσαι ανίκανος να καταλάβεις την αξία που έχει το πράσινο στη ζωή μας, όταν δεν έχεις φυτέψει ούτε ένα δέντρο στη ζωή σου, όταν θεωρείς τα δέντρα βρωμιά, τότε εύκολα διατάζεις να κοπούν.

Είναι δύσκολο να σχεδιάσεις την ομορφιά.

Είναι δύσκολο να αγαπήσεις αυτό που δημιούργησαν άλλοι.

Η ανικανότητα όμως δεν καλύπτεται.

Μέρα με τη μέρα φαίνεται και είναι αυτή που σε οδηγεί στην απαξίωση. Λυπάμαι, αλλά φαίνεται πως είσαστε λίγοι για να διαχειριστείτε την αισθητική ενός ευλογημένου αλλά τόσο αδικημένου τόπου, όπως ο Ωρωπός.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here