Ρε τον άνθρωπο, τι παθαίνει στα γεράματά του!

0
1062

Πόση προσπάθεια κάνει πραγματικά να υποστηρίξει το «ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΕΡΓΟ  ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΩΡΩΠΟ!!! Τον Παραλιακό άξονα,που θα ενώσει το Δήμο Μαραθώνα ,με το Δήμο Ωρωπού!!!»…

Συνεχίζοντας το παραλήρημά του, γράφει ανακαλύπτοντας: «…ένα έργο πνοής που οραματίστηκε πριν ακριβώς 20 χρόνια ο Βασίλης Οικονόμου και σήμερα με την στήριξη του Περιφερειάρχη Αττικής παίρνει επιτέλους τον δρόμο για την υλοποίηση του…» και το γέλιο έρχεται από τις πρώτες λέξεις στους λιγοστούς αναγνώστες που ακόμα αντέχουν να τον διαβάζουν…

Τι να γράψουμε εμείς;                                                                                                  Τα βλέπει στα πικρόχολα σχόλια των αναγνωστών του, αλλά και στα κείμενα που ανάρτησαν οι μέχρι χθες φίλοι και κολλητοί του, που δεν αντέχουν άλλο δούλεμα! Δύσκολα να στηρίξεις αυτή την ομάδα των ανίκανων υπευθύνων που έχουν διαλύσει σαν τα πουλιά της κλώσας και ο καθένας κάνει ότι γουστάρει και ότι του καπνίσει, μόνο και μόνο για να σώσει το τομάρι του!                                                                                         Να αυτοπροβληθεί με ανούσιες ενέργειες, να καπηλευτεί ενέργειες των προϊσταμένων υπηρεσιών του και ο ίδιος ο Νέος Δήμαρχος να προσπαθεί να στήσει ένα απίστευτο παραμύθι με τον «δρόμο της ανάπτυξης και της προόδου», αυτόν της διασύνδεσης με τον Μαραθώνα, που δεν θα γίνει ποτέ!..

Και μιας και μας χαρακτηρίζει «μηδενιστές» λόγο του χθεσινού μας αποκαλυπτικού κειμένου που εκνεύρισε πολλούς, και πως έχουμε χάσει τον ύπνο μας(αλίμονο..!), ενθυμούμενος τους «δρόμους της φωτιάς», προσπαθώντας να ψελλίσει κάτι αλλά χωρίς να έχει το σθένος, τον προκαλούμε να αναφερθεί στους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ…

Αυτούς που με απευθείας ανάθεση, μάλιστα, ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ!!! Θα “δωρίσει” σε κολλητούς και ημέτερους ποσό ύψους 185.000,00€ στο Δήμο Ωρωπού για την κάλυψη δράσεων πυροπροστασίας.

Συγκεκριμένα(αρχική εισήγηση του Νέου Δημάρχου, που άλλαξε κατ’ελάχιστα μετά από τις τρομερές πιέσεις των ανθρώπων του εθελοντισμού και κάποιων λογικότερων :

  1. ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ – ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΑΣΙΚΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΥΛΩΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣΑΣ (ΠΟΣΟΎ 24.800,00 ΜΕ ΦΠΑ)

2. ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ – ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΑΣΙΚΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΦΙΔΝΩΝ (ΠΟΣΟΎ 24.800,00 ΜΕ ΦΠΑ)

3. ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ – ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΑΣΙΚΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΛΑΜΟΥ (ΠΟΣΟΎ 24.800,00 ΜΕ ΦΠΑ)

  1. ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ – ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΑΣΙΚΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙΟΥ (ΠΟΣΟΎ 24.800,00 ΜΕ ΦΠΑ)
  2. ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ – ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΑΣΙΚΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΔΕ ΩΡΩΠΙΩΝ, ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΥΚΑΜΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ(ΠΟΣΟΎ 24.800,00 ΜΕ ΦΠΑ)
  3. ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΛΑΜΟΥ  (ΠΟΣΟΎ 24.800,00 ΜΕ ΦΠΑ)
  4. ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙΟΥ, ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙΟΥ, ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΦΙΔΝΩΝ  (ΠΟΣΟΎ 20.922,50 ΜΕ ΦΠΑ)

Η κατανομή αφορά, φυσικά, το όριο της απευθείας ανάθεσης, όπως και θα πράξει ο Νέος Δήμαρχος και τα τζιμάνια Σύμβουλοί του…

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΦΩΤΙΑ, κύριε τιμητή της αληθείας.                                                           Πάντα κακάριζες σαν κόκορας, όπου η φωλίτσα είχε φαί, αλλά στα σημαντικά και τα ουσιώδη, έκανες την κοτούλα. 18 ολόκληρα χρόνια! Μάθαμε καλά τους τρόπους «και πως πάντα υπάρχουν αυτοί, που βρίσκοντας «στρωμένο τραπέζι», αρκούνται μόνο σε… «απλωτές»! και αρπαχτές, θα προσθέσουμε εμείς…. «Συνέχισε ανυποχώρητος στις αξίες σου και χάλασε -όσο μπορείς- τον μακάριο ύπνο μας, γιατί είναι αποδεδειγμένο στην πράξη, ότι κάθε αναπτυξιακή προσπάθεια βρίσκει έτοιμους, «εγκλωβισμένους» στο βόλεμά μας, να βάλουν τρικλοποδιά.

«Ο ψεύτης και ο κλέφτης» όμως, «τον πρώτο χρόνο χαίρονται».

Ακόμα δεν έχετε κλείσει χρόνο και έχετε γίνει περίγελος της μικρής κοινωνίας μας. Άνθρωποι που πίστεψαν τα ανήκουστα ψευδη και τους υπερβολικούς λαϊκισμούς σας, τάχτηκαν και συμπορεύτηκαν μαζί σας, καταφέρατε σήμερα να σας αφορίζουν και να καταριούνται την στιγμή της επιλογής τους.

Τουλάχιστον μας χαρίζετε γέλιο και αυτό είναι το μοναδικό θετικό της υποχρεωτικής πορείας σας…

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here