Εκκωφαντική η απουσία της Δημοτικής Αρχής στην συγκέντρωση των κατοίκων στην Μαλακάσα.

0
827

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν οι κάτοικοι της Μαλακάσας, την Δευτέρα 18 Μαΐου, μπροστά στο Κοινοτικό Κατάστημα του χωριού.

ΚΑΝΕΝΑΣ!!!…  κανένας από την Νέα Δημοτική Αρχή, δεν έδειξε την διάθεση να παραστεί στην ειρηνική διαμαρτυρία των κατοίκων, πλην του Αντιδημάρχου κ.Κωνσταντίνου Λίτσα, που δεν έτυχε και της καλύτερης υποδοχής. Η δυσφορία  και η απογοήτευση για τους λάθους χειρισμούς της Νέας Δημοτικής Αρχής, όπως ο γελοίος αποκλεισμός του Λιμανιού της Σκάλας Ωρωπού, ενώ όλοι γνώριζαν ότι ουδέποτε θα έφθανε το πολεμικό πλοίο με τους μετανάστες στο εν λόγο λιμάνι, εκνεύρισε αφάνταστα τους περισσότερους κατοίκους της περιοχής, προ ημερών.

Δυσμενώς επίσης, λογοκρίθηκε η απουσία του Πρόεδρου της Μαλακάσας κ.Λίτσα Σπύρου που έλαμψε δια της απουσίας του, ενώ στην ανάλογη περίπτωση το 2016, με την εγκατάσταση των πρώτων 400 Σύριων προσφύγων, δήλωνε καθημερινά την δυσφορία του κατά της τότε Δημοτικής Αρχής με πύρινες επιστολές που του έφτιαχνε ο «αλήθειας της Ξύλινης Δημοσιογραφίας», φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να παραιτηθεί από την θέση του Κοινοτικού Συμβούλου.

Σήμερα τα πράγματα είναι διαφορετικά. Μιας που ο ξάδελφος είναι Αντιδήμαρχος, μιας  η πρωτοβουλία της συγκέντρωσης διοργανώθηκε  από τα μέλη της αντιπολίτευσης, μιας ο μισθός των 400 Ε, περίπου, έχουν αλλάξει τα δεδομένα… Η ουσία είναι πως οι κάτοικοι περιμένουν δράσεις και ενεργοποίηση από τον ίδιο, εφόσον αποτελεί τον αμεσότερο συνδετικό κρίκο με τον Νέο Δήμαρχο, θεσμικά!

Για τον Νέο Δήμαρχο και τα προβεβλημένα στελέχη του, ούτε κουβέντα! Είναι βαρύτατα επιφορτισμένοι με την χάραξη του «νέου δρόμου της ανάπτυξης και της προόδου» καθώς και με το «Δημοτικό wi-fi», άμεσες αναγκαιότητες και προτεραιότητες για τους Δημότες του Ωρωπού…

 

 

Ας ελπίσουμε να παραστούν και να στηρίξουν ,στις 7 Ιουνίου και ώρα 11 το πρωί, στο συλλαλητήριο που διοργανώνει η Ομοσπονδία Συλλόγων Ωρωπού και θα συμμετέχουν μέλη από τους 40 συλλόγους της περιοχής του Δήμου Ωρωπού.

Αναμένουμε την επικύρωση της ημερομηνίας από τον Πρόεδρο του Συλλόγου, με ανακοίνωσή του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here