Προσλήψεις δίμηνης διάρκειας για την Πυροπροστασία και Πυρασφάλεια αντιπυρικής περιόδου 2020. «Τα δικά μας παιδιά» εξαργυρώνουν την εμπιστοσύνη τους, στον Νέο Δήμαρχο και την Νέα Δημοτική Αρχή!

0
885

 «Τα δικά μας παιδιά» εξαργυρώνουν την εμπιστοσύνη τους, στον Νέο Δήμαρχο και την Νέα Δημοτική Αρχή!

Με την απόφαση 151/2020, ο Νέος Δήμαρχος Ωρωπού προχωρεί στην πρόσληψη 24 ατόμων, ενόψει της Αντιπυρικής Περιόδου του 2020, με προσλήψεις Δίμηνης Διάρκειας και δικαίωμα ανανέωσης για άλλους δυο.

Διαβάζοντας τα ονόματα των ατόμων που προσελήφθησαν για τις θέσεις αυτές, νομίσαμε πως διαβάζαμε το προεκλογικό φυλλάδιο του Νέου Δημάρχου, με τους υποψηφίους του σε κάθε Δημοτική Ενότητα του Δήμου Ωρωπού. Πολλά από τα άτομα αυτά, τα περισσότερα θα λέγαμε, υπήρξαν υποψήφιοι στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοτικής Αρχής κατά την τελευταία προεκλογική περίοδο και είτε κατάφεραν να εκλεγούν σε Τοπικές Κοινότητες, είτε απέτυχαν. Ο «μπαμπάκας», όμως είναι εδώ και κανένα δεν θα αφήσει παραπονεμένο!Ακόμα ηχούν στα αυτιά μας, οι έντονες διαμαρτυρίες από τα έδρανα της αντιπολίτευσης, των σημερινών διοικούντων, όταν η προηγούμενη διοίκηση προχώρησε στις προσλήψεις συνδημοτών μας για τις αντίστοιχες θέσεις. Τότε μιλούσαν για «παραταξιακούς μηχανισμούς», «ημέτερους», «κολλητούς», πιθανούς υποψηφίους και άλλα στρεβλά, που δεν κατάφεραν ποτέ να αποδείξουν παρά μόνο να γεμίσουν λάσπη και να δυναμιτίζουν εσκεμμένα την προεκλογική περίοδο.

Σήμερα; Μα σήμερα, τα πράγματα είναι διαφορετικά, επιτύχαμε τον σκοπό μας και τα επιτελεία δουλεύουν πυρετωδώς να εξυπηρετούν τα «δικά μας παιδιά». Κανένας τους δεν λαμβάνει υπόψη τις οικονομικές ανάγκες των οικογενειών των συνδημοτών μας, κάποιους ανθρώπους που έχουν πραγματικές ανάγκες και ακόμα χειρότερα την ικανότητα των ανθρώπων αυτών να ανταποκριθούν στις ανάγκες πρόληψης και προστασίας από τους κινδύνους των πυρκαγιών.

Προβλέπετε μια δύσκολη χρόνια για την πρόληψη και καταστολή των συμβάντων πυρκαγιάς, καθώς οι παλινωδίες της Νέας Δημοτικής Αρχής,  είναι καθημερινές χωρίς προγραμματισμό, χωρίς ουσιαστική στήριξη των πιστοποιημένων εθελοντικών ομάδων, χωρίς διάθεση πόρων για υλικοτεχνικό υλικό και συνεχείς διασπαστικές κινήσεις της οικογένειας της Πολίτικης Προστασίας από ρεβανσιστικές κινήσεις όπως η τελευταία του κ.Δημητρίου Νώντα με την αναίτια υπεξαίρεση του Πυροσβεστικού Οχήματος από την ΕΘΕ.ΚΑ.Π και την προσπάθεια διάλυσης της ομάδας…

Ο θεός να βάλει το χέρι του!  

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here