Παροχή Υγειονομικού Υλικού από τον κ.Θωμά Ρούσση και την Παράταξη «Πρώτα ο Δημότης» στο Κέντρο Υγείας Καπανδριτίου.

0
1678

Ήταν αρχές Απριλίου όταν ο Πρώην Δήμαρχος Ωρωπού, κ.Θωμάς Ρούσσης και η Παράταξή του «Πρώτα ο Δημότης» ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Κυβέρνησης αλλά και στην καθολική κινητοποίηση του κόσμου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης όλης της Ελλάδας, υποσχέθηκε  βοήθεια στο Κέντρο Υγείας Καπανδριτίου, καταθέτοντας ποσοστό 50%, των εξόδων παραστάσεως των Προέδρων των Κοινοτήτων, και της αποζημίωσης για τη συμμετοχή τους στα Δημοτικά Συμβούλια των Δημοτικών Συμβούλων, για τους τρεις επόμενους μήνες.Εκτιμώντας τη δύσκολη οικονομική συγκυρία στην οποία βρέθηκε η χώρα μας λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού, και με απεριόριστο αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, τα εκλεγμένα μέλη του Συνδυασμού υλοποίησαν την υπόσχεση αυτή την Παρασκευή 22 Μαΐου, επισκεπτόμενοι το Κέντρο Υγείας.

Ο Πρώην Δήμαρχος Ωρωπού για ακόμα μια φορά φρόντισε να τηρήσει  μια υπόσχεση αλληλεγγύης προς το κοινωνικό σύνολο, αποδεικνύοντας πως ενέργειες και έργα που αφορούν το κοινωνικό σύνολο και την πραγματική ανακούφιση των συμπολιτών μας, υπήρξαν και θα υπάρχουν ύψιστη προτεραιότητα στην πολιτική του ατζέντα. Θεωρούμε περιττό να αναφέρουμε την προσφορά της ομάδας διοίκησής του κατά την πενταετία που πέρασε, αγκαλιάζοντας τις ευπαθείς ομάδες, τους ανθρώπους με υπαρκτές ανάγκες αλλά και τις καίριες παρεμβάσεις τους σε Τοπικά ζητήματα υγείας. Άλλωστε τα έργα τους, τα χαίρονται ακόμα και σήμερα οι κάτοικοι της περιοχής μας.

Με αγωνία περιμένουμε να υλοποιήσει και ο Νέος Δήμαρχος την υπόσχεσή του, για παροχή tamplets  και Ηλεκτρονικών Υπολογιστών στους μαθητές των σχολείων μας που αδυνατούν να έχουν πρόσβαση. Από επιβεβαιωμένες πληροφορίες μας, γνωρίζουμε πως καμία συζήτηση δεν έχει γίνει με τους Διευθυντές των σχολικών μονάδων και καμία καταγραφή δεν υπήρξε για τις ανάγκες των μαθητών που αδυνατούν να αποκτήσουν υπολογιστές. Ειδικά κατά την διάρκεια της καραντίνας, όπου θα υπήρξε και ουσιαστική χρηστικότητα αυτής της υπόσχεσης, διανεμήθηκε το…  απόλυτο τίποτα!

Ακόμα μια ψεύτικη υπόσχεση από την Νέα Δημοτική Αρχή, όπου συρόμενη από τις εξελίξεις, τάζουν λαγούς με πετραχήλια μόνο και μόνο για εντυπωσιασμό και εντυπώσεις…  

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here