Ακόμα ένα γελοίο κείμενο παραπληροφόρησης για ανθρώπους που δεν τιμούν το ρόλο τους και τους συνδημότες τους…

0
1005

Ο γνωστός «ξύλινος διαμορφωτής», προσπαθεί για άλλη μια φορά να βαφτίσει το ψάρι κρέας και να εξωραΐσει την σαθρή εικόνα που έχει διαμορφωθεί, σε όλο το μήκος και πλάτος του Δήμου Ωρωπού με τις ανεξέλεγκτες μικρές χωματερές, τα σκουπίδια που κατακλύζουν τους κάδους, τους εγκαταλελειμμένους οικισμούς, τα χόρτα που αποτελούν νούμερο ένα κίνδυνο στους κοινόχρηστους χώρους και είναι καθημερινές εστίες μόλυνσης και πιθανών πυρκαγιών και την εγκατάλειψη που εύκολα παρατηρεί κάποιος που θα διασχίσει τον Δήμο Ωρωπού.

Και όμως προσπαθεί να επιμένει και  να παρουσιάζει «αναδεικνύοντας»     «… την ανυπέρβλητη προσπάθεια που κάνει εδώ και εννέα μήνες με την υπηρεσία καθαριότητας που προΐσταται, δεν τους επιτρέπει να γελούν εις βάρος της δημοτικής αρχής, εις βάρος του του τόπου και να δικαιώνονται οι φθινοπωρινές καταστροφικές προβλέψεις του αρχηγού του!..»

Ντροπή και μόνο ντροπή θα έπρεπε να νοιώθετε κύριοι, διαβάζοντας αυτές τις γραμμές που δείχνουν το τρόπο και την αντίληψή σας για την διοίκηση του τόπου μας. Αντί να παραμένετε ταπεινοί και σώφρονες για την κατάσταση που έχετε δημιουργήσει τους πρώτους 9μηνες διαχείρισής σας, επιτίθεστε σε ανθρώπους που  αποδεδειγμένα κέρδισαν την εμπιστοσύνη των συνδημοτών τους με τεράστια δουλειά και θέληση για πραγματική βοήθεια!

Απέχετε έτη φωτός μακριά από την έμπρακτη προσφορά αυτών των ανθρώπων και απαγορεύεται να προσπαθείτε να τους μειώσετε στο ελάχιστο. Άλλωστε τα σχόλια των συνδημοτών μας αποδεικνύουν πως τα «κουτσά άλογα» δεν μετατρέπονται σε άλογα κούρσας. Για άλλη μια φορά το «πουλέν» σας, ακροβατεί στο κενό, αστήριχτος και μόνος στην γενική απαξίωση που απελαύνει η Νέα Δημοτική Αρχή.

 

Αποδεχτείτε το, τουλάχιστον σεμνά και ταπεινά, αποκτώντας την επίγνωση που ψάχνετε χρόνια τώρα…

Καλή συνέχεια!..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here