Ντροπή και Αίσχος!

0
1096

Η μανία καταδίωξης της Νέας Δημοτικής Αρχής, δεν έχει προηγούμενο! Λειτουργούν με απίστευτα ρεβανσιστικό τρόπο προσπαθώντας να «ξηλώσουν» από τις Τοπικές Κοινωνίες, ότι με κόπο και πολύ δουλειά δημιούργησε η προηγούμενη Δημοτική Αρχή! Αποτελεί την μοναδική επιδίωξή τους στους πρώτους 9 μήνες διοίκησης των νέων «Δημοτικών Αρχόντων», που φτάνουν στο σημείο να πολεμούν καθημερινά τους Εθελοντές Πυροσβέστες και πιστοποιημένα μελή της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ωρωπού, αυτά του Καπανδριτίου-Πολυδενδρίου(δεν θα ξεχάσουμε την «κλοπή» του πυροσβεστικού οχήματος της ομάδας από τον Αντιδήμαρχο Αυλώνα κ.Δημητρίου Νώντα προ μηνός περίπου)…

Χαρακτηριστικό είναι το σχόλιο αναγνώστριας που διάβασε την επιστολή των Μελών της Εθελοντικής ομάδας:

«Για ποια ατομικά σας είδη μιλάνε; Αυτά που φοράτε για σώσετε τον τόπο τους/ τόπο μας, από την επερχόμενη πυργκαγιά και όχι μόνο;

Έπρεπε, να είχαν ήδη βρει τον χώρο μετεγκατάστασή σας. Όχι να σας κάνουν μπαλάκι. Οι διοικούντες όμως ξέρουν να μιλούν για εθελοντισμό και να φωτογραφίζονται κατά το δοκούν. Στρουθοκαμηλίζουν μάλλον. Δυστυχώς τα δύσκολα έπονται, για να μην σας πω, «πίσω έχει η αχλάδα την ουρά».

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΑΙΔΙΑ!»

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ:

ΕθεΚαΠ

Σεβόμενοι το Τοπικό Συμβούλιο του Πολυδενδρίου ως θεσμό και κατ’επέκταση την ομόφωνη απόφαση αυτού σχετικά με την παράδοση του χώρου στον οποίο λειτουργεί η ομάδα μας “ΕΘΕ.ΚΑ.Π.” και αποτελεί την επίσημη έδρα του Συλλόγου μας βάσει Καταστατικού, αποδεχόμαστε να αποχωρήσουμε από το χώρο ο οποίος μας είχε παραχωρηθεί για χρήση σχετική με τις δράσεις μας, για αόριστο χρονικό διάστημα με σχετικό έγγραφο του Δήμου Ωρωπού από τις 26/06/2018 με αριθμό πρωτοκόλλου : 8708090.
Κατανοώντας και τη θέση του Συλλόγου, καθώς δεν μπορεί να μείνει δίχως έδρα, θα πρέπει να μας χορηγηθεί ένα εύλογο διάστημα 2 μηνών (αντί των 2 ημερών που δόθηκαν), προκειμένου να βρεθεί άλλος χώρος για τη στέγαση και να γίνει μετεγκατάσταση.

Ενημερώνουμε λοιπόν ανοιχτά, πως η ομάδα μας βρίσκεται σε αναζήτηση νέου χώρου στην περιοχή του Καπανδριτίου ή Πολυδενδρίου, εάν κάποιος συμπολίτης μας μπορεί να διαθέσει κάποιο χώρο, ας επικοινωνήσει μαζί μας!

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here