ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΩΡΩΠΟΥ ΣΤΗ ΜΑΛΑΚΑΣΑ

0
764

Μια κατάφωρη αδικία συντελείται στον τόπο μας τα τελευταία χρόνια με την κατασκευή Δομών Φιλοξενίας στην Μαλακάσα. Η αρχική απόφαση για την εγκατάσταση 400 ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ από την Συρία στο Στρατόπεδο της Μαλακάσας και η αρχική διάθεση των πολιτών του Δήμου Ωρωπού να βοηθήσουν στο ανθρωπιστικό πρόβλημα των συνανθρώπων μας, μετατράπηκε στην κατασκευή δυο ανεξέλεγκτων Δομών, κολαστήρια που απαριθμούν 4000 ανθρώπους!

Ο τόπος μας δεν μπορεί να αντέξει το βάρος των αναγκών αυτών των ανθρώπων. Οι ανύπαρκτες υποδομές, ο χαρακτήρας της περιοχής, η γεωγραφική θέση του σημείου της Μαλακάσας και του οικισμού της,  η περιβαλλοντική επιβάρυνση με την καθημερινή επικινδυνότητα λόγο του Δρυμού της Πάρνηθας, είναι σοβαρότατοι λόγοι που καθιστούν επιτακτική ανάγκη την απομάκρυνσή τους.

Οι κάτοικοι του Ωρωπού, με μια ειρηνική συγκέντρωση, διαμαρτύρονται  αύριο ΚΥΡΙΑΚΗ και ΩΡΑ 11.00ΠΜ, διεκδικώντας την προστασία του τόπου μας και την εφαρμογή των Κυβερνητικών Δεσμεύσεων, μετά την εκρηκτική αύξηση των μεταναστών που συντελέστηκε τους τελευταίους δυο μήνες.    

Δήμος Ωρωπού

Η Επιτροπή Κατοίκων και η Τοπική Αυτοδιοίκηση καλεί όλους τους δημότες, τους Φορείς, τους Συλλόγους σε μαζική συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Μαλακάσα για τα σοβαρά προβλήματα που προκύπτουν από την λειτουργία των Δομών Φιλοξενίας.

Ημέρα συγκέντρωσης:

Κυριακή 31/05/20, 11:00πμ στον κόμβο Μαλακάσας

Κρίσιμη και απαραίτητη η συμμετοχή ΟΛΩΝ!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here