Ακόμα μια κούφια υπόσχεση…

0
661

Αύριο Τετάρτη 8 Ιουλίου, ολοκληρώνεται η σχολική χρονιά για τα Λύκεια της περιοχής μας με τις γιορτές αποφοίτησης που είναι προγραμματισμένες να γίνουν. Ακόμα η μαθητιώσα νεολαία και η σχολική κοινότητα περιμένουν τα Tamplets και τους Η/Υ που υποσχέθηκε ο Νέος Δήμαρχος και η Νέα Δημοτική Αρχή σε μαθητές που δεν μπορούσαν να έχουν πρόσβαση στην Ηλεκτρονική διδασκαλία λόγο covid 19.

Κανένας δεν ξέχασε ακόμα μια κούφια υπόσχεση του Νέου Δημάρχου που εξέφρασε μάλιστα εν μέσω Δελτίου Τύπου στις 2 Απριλίου, λέγοντας χαρακτηριστικά: «…στα πλαίσια αυτά, δείχνοντας ιδιαίτερη ευαισθησία στην μαθητιώσα νεολαία αντικειμενικά να παρακολουθήσουν εκπαίδευση μέσω του διαδικτύου που πραγματοποιεί το Υπουργείο Παιδείας, τον απαραίτητο
τεχνικό εξοπλισμό δηλαδή tablets, πρόσβαση στο διαδίκτυο αλλά και δωρεάν εκτυπώσεις των εκπαιδευτικών κειμένων.
Η συγκεκριμένη δαπάνη θα καλυφθεί από τις μισθοδοσίες του Δημάρχου, των Αντιδημάρχων ,Προέδρων Κοινοτήτων και από δωρεές των άμισθων μελών της δημοτικής αρχής, θεωρώντας  καθήκον της, να προμηθεύσει δωρεάν σε όσους μαθητές αδυνατούν να έχουν πρόσβαση…»

Ακόμα περιμένουν οι μαθητές να υλοποιήσουν την υπόσχεσή τους, οι Νέοι Δημοτικοί Άρχοντες, που παρασυρμένοι από τις εξελίξεις της τότε εποχής με την κατάθεση των οικονομικών αποζημιώσεων από τους αιρετούς όλης της χώρας στον κοινό αγώνα κατά του Κορωναιού, εξαπέλυσαν ακόμα μια «επικοινωνιακή φωτοβολίδα» με υποσχέσεις που δεν υλοποίησαν ποτέ!

Φυσικά τα λόγια και οι ανεκπλήρωτες υποσχέσεις είναι δωρεάν και δεν έχουν κανένα απολύτως κόστος για την Νέα Δημοτική Αρχή. Είναι μια πρακτική άλλωστε που εφάρμοσαν προεκλογικά και εξακολουθούν να εφαρμόζουν ακόμα και σήμερα με κανένα δισταγμό.

Με καμία δυσκολία δεν δίστασαν να παραπλανήσουν και να εμπαίζουν μαθητές που δεν κατάφεραν τελικά να έχουν πρόσβαση στο αναγκαστικό σύστημα διδασκαλίας που επιβλήθηκε λόγο της πανδημίας.

Ένας χρόνος και προχωράμε…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here