Ανασφάλιστη εργασία σχολικών καθαριστριών κατά το σχολικό έτος 2019-2020

0
864

Τι άλλο θα ακούσουμε, τι άλλο θα δούμε, για τα στελέχη της Νέας Δημοτικής Αρχής και τον Νέο Δήμαρχο. Μια σοβαρότατη καταγγελία, είδε το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες όπου πληροφορούμαστε πως οι εργαζόμενες (κυρίως) δημότισσες του Δήμου μας που εργάζονται στην ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, είναι ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ!

Η καταγγελία έγινε απο την Πανελλήνια Συνδικαλιστική Οργάνωση των εργαζομένων που νόμιμα τις εκπροσωπεί και χθες πληροφορηθήκαμε, ο,τι:

Η ανικανότητα των διοικούντων της Νέας Δημοτικής Αρχής είναι απίστευτη! Δεν μπορούσαμε ποτέ να διανοηθούμε πως θα έφταναν στο σημείο να «ξεχάσουν» να δηλώσουν τους εργαζόμενους στον ασφαλιστικό φορέα που είναι υποχρεωμένοι. Μια άνευ προηγουμένου παράληψη που εκθέτει τον Δήμο Ωρωπού σε Πανελλαδικό επίπεδο και επιβαρύνει με απίστευτα ποσά τον Δημοτικό Προϋπολογισμό, καθώς τα πρόστιμα που είναι αναγκασμένοι να πληρώσουν σήμερα, είναι εξοντωτικά.

Αλήθεια, ποια είναι η θέση του Νέου Δημάρχου;

Πως θα αντιμετωπίσει μια ιδιαίτερα εξευτελιστική κατάσταση για τον διοικητικό οργανισμό του Δήμου μας και το στέλεχος που επέλεξε προσωπικά να διορίσει στην εν λόγω Σχολική Επιτροπή;

Η αδιαφορία και η ανικανότητα των επιλογών του, είναι παροιμιώδης!

Το ελάχιστο που θα πρέπει να πράξει είναι η καρατόμηση του Προέδρου και του Διοικητικού συμβουλίου του, που εκθέτουν με τέτοιες πράξεις την αξιοπιστία και το κύρος του Δήμου Ωρωπού και ζημιώνουν με δεκάδες χιλιάδες ευρώ, τους πολίτες του τόπου μας…

Περιμένουμε τις εξελίξεις, αναλογιζόμενοι πως μόλις σε ένα χρόνο, συναντούμε καταστάσεις πρωτόγνωρες για την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Ένας χρόνος και προχωράμε…

ΟΛΗ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ:

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here